AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Deal πενταετίας με Macron έκανε η ΚΑΕ ΑΕΚ

Η Macron και η ΑΕΚ BC ανακοινώνουν, ότι από την ερχόμενη περίοδο και έως το 2028 θα πορεύονται μαζί, αφού η “Bασίλισσα” του ελληνικού μπάσκετ θα φορά ΜΑCRON HERO.

Η ανακοίνωση της Macron:

Ένας από τους κορυφαίους συλλόγους μπάσκετ της Ελλάδας εντάχθηκε στη μεγάλη οικογένεια της Macron.

Η AEK BC, ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στην Ελλάδα, θα φοράει στο στήθος τη Macron Hero όχι μόνο για την περίοδο 2023-24, αλλά για την επόμενη πενταετία, τόσο σε Ελληνικές όσο και σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ, η οποία θα γιορτάσει τα εκατό χρόνια της την επόμενη περίοδο, ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα μπάσκετ που έφτασε στο Final Four στο Κύπελλο Πρωταθλητριών της FIBA. Αυτό έγινε το 1966.

Μόλις δύο χρόνια αργότερα, το 1968, η ΑΕΚ έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε ευρωπαϊκό τίτλο όταν κέρδισε τη Σλάβια Πράγας και κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης. Ο αγώνας διεξήχθη μπροστά σε 80.000 φιλάθλους και αποτελεί μέχρι σήμερα το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες σε αγώνα μπάσκετ.

Η τροπαιοθήκη του συλλόγου περιέχει μεγάλο αριθμό εθνικών και διεθνών τροπαίων, συμπεριλαμβανομένων 8 τροπαίων Ελληνικού Πρωταθλήματος, 5 Κυπέλλων Ελλάδας, 1 τροπαίου Basketball Champions League, 1 Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης, 1 FIBA Saporta και 1 Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Αυτή η ιστορία σχεδόν 100 χρόνων προορίζεται να συνεχιστεί στα γήπεδα και στη φανέλα αυτού του μεγάλου ελληνικού συλλόγου. Οι αθλητικές παραδόσεις της ΑΕΚ προσφέρουν σίγουρα πολλές ιδέες για την ανάπτυξη μιας σειράς ομαδικών ενδυμάτων ικανών να εκφράσουν την ταυτότητα του συλλόγου μέσα από υφάσματα υψηλής τεχνολογίας, προηγμένα σχέδια και προσοχή στη λεπτομέρεια.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η AEK BC ως συνεργάτες”, δηλώνει ο κ. Gianluca Pavanello, Διευθύνων Σύμβουλος της Macron.

“Ο εορτασμός της εκατονταετηρίδας της ΑΕΚ με την ομάδα θα μας δώσει άφθονο περιθώριο για να μεταφέρουμε την ταυτότητα και τη μακρά ιστορία του συλλόγου μέσα από μία αποκλειστική σειρά ομαδικών ενδυμάτων.

Ανυπομονούμε να σχεδιάσουμε μία σειρά από μοναδικά ρούχα, που οι παίκτες και οι οπαδοί των “κιτρινόμαυρων” θα μπορούν να φορούν με υπερηφάνεια, στο γήπεδο και στα καθίσματα”.

Ο κ. Μαυροειδής Αγγελόπουλος, Πρόεδρος της ΑΕΚ BC δήλωσε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η επέτειος των εκατό ετών από την ίδρυσή μας θα συνδυαστεί με μία νέα εποχή στα ομαδικά ρούχα της ομάδας και με μία κορυφαία ευρωπαϊκή μάρκα αθλητικών ειδών όπως η Macron.

Ανυπομονούμε να κερδίσουμε νέα τρόπαια με τη φανέλα της Μacron και ελπίζουμε, ότι οι οπαδοί μας θα απολαύσουν τα νέα ιστορικά σχέδια”.