ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Θυμήθηκε και ο Καρυπίδης ότι πρέπει να πει κάτι για το ΑΕΚ – Άρης

Ο Θόδωρος Καρυπίδης συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League και τοποθετήθηκε για το θέμα της αλλαγής των διαιτητών στον αγώνα με την ΑΕΚ. Επίσης, μίλησε για τη διαιτησία, ενώ για μία ακόμη φορά ζήτησε να αποχωρήσει ο Στιβ Μπένετ από την ΚΕΔ.

Στην αρχή της τοποθέτησής του ανέφερε: «Ζητήσαμε εξηγήσεις από την πρώτη στιγμή και η ΚΕΔ μας είπε ότι οι διαιτητές που ήρθαν από την Πολωνία ήταν μεθυσμένοι. Ακολουθήσαμε λοιπόν τις διαδικασίες, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς κι έτσι έγινε αντικατάστασή τους με Έλληνες».

Διευκρίνισε δε πως…: «Ούτε συνταχθήκαμε με την ΑΕΚ, ούτε στείλαμε κοινή επιστολή με την ΑΕΚ», ξεκαθαρίζοντας τη θέση του για όλα όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας γενικώς φέτος, επαναλαμβάνοντας τη θέση του, περί αποχώρησης του Στιβ Μπένετ:

«Έχουμε φρικτά παράπονα από τον Διαμαντόπουλο και δεν είναι η πρώτη φορά. Και με τον ΠΑΟΚ μας αδίκησαν και με τον Παναθηναϊκό. Στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ μας έστειλαν Αλβανό στο VAR, ο οποίος συνελήφθη για χρηματισμό. Γι’ αυτό ζητάμε να φύγει ο Μπένετ. Με τον Κλάτενμπεργκ δεν γίνονταν αυτά».

Και κατέληξε: «Εμείς δεν είμαστε με κανέναν. Είμαστε μόνο με τον Άρη».