AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεσσάρα της ΑΕΚ Κ17 στον Ατρόμητο

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ νίκησε 4-1 την αντίστοιχη του Ατρομήτου σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι.

Η ΑΕΚ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα μπαράζ για την πρόκριση στο Final 4 μετά από έναν αγώνα που είχε ενδιαφέρον μόνο στο β’ μέρος. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 51΄ με κεφαλιά του Αναστάσιου Φανού μετά από φάση διαρκείας, όμως η ΑΕΚ αντέδρασε εντυπωσιακά και έφτασε στο επιβλητικό 1-4.

Ο Παύλος Τσαραμανίδης ισοφάρισε στο 60′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χριστόφορου Κολιμάτση και στο 69′ ήρθε το 1-2 με τον Παλαιολόγου που πήρε την κάθετη μπαλιά του Κολιμάτση, πέρασε και τον τερματοφύάκα και σκόραρε. Το 1-3 έγινε με αυτογκόλ του Σταμάτη Σαρηγιάννη μετά από προσπάθεια του Παλαιολόγου και το σκορ έκλεισε ο ίδιος παίκτης στο 92′ μετά από ασίστ του Ιάσονα Ψυχογιού.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Αναργύρου, Τσαραμανίδης, Ψυρόπουλος, Καντίου, Μαρκόπουλος, Ντάνι (89′ Παναγιωτόπουλος) Κολιμάτσης (89′ Ψυχογιός) Σαρρής (53′ Σέχου) Παλαιολόγου, Ανδριώτης (70′ Ζούλιας) Ράπτης (70′ Κολοκοτρώνης).