AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο θέμα στην Πολωνία ο Ρατσκόφσκι για τα… μεθύσια και τις διαιτητικές σφαγές

Τα κατορθώματα του ρέφερι Ρατσκόφσκι που ήρθε στην Ελλάδα για το ΑΕΚ – Άρης και το οποίο ποτέ δεν σφύριξε λόγω επεισοδίου στο “Ελ. Βενιζέλος” είναι πρώτο θέμα στην Πολωνία.

Η ιστοσελίδα transfery.info φιλοξενεί εκτενές αφιέρωμα στην πέτρα του σκανδάλου, τον Πολωνό διαιτητή, που ήρθε μεθυσμένος στην Αθήνα και παράλληλα προκάλεσε σοβαρότατο επεισόδιο με δύο συνεπιβάτες του, ενώ τα όσα έλεγε και έχουν καταγγελθεί, αποτελούν προϊόν έρευνας.

Στην Πολωνία μιλούν ήδη για ενοχοποιητικά σημάδια και τονίζουν πως το «ηχητικό ντοκουμέντο ενοχοποιεί τον Ρατσκόφσκι αφού ακούγεται να απειλεί τους συνεπιβάτες του».

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά των γεγονότων τα οποία είναι αρκετά και σημαντικά. Από τα όργια κατά της Λεχ Πόζναν και το αίτημα της πολωνικής ομάδας να μην ξανασφυρίξει παιχνίδι της, όπως και έγινε, στα όσα απίθανα έγιναν στο “Ελ. Βενιζέλος” και από το νέο του διαιτητικό έγκλημα στο τελευταίο ματς που σφύριξε στην τιμωρία από την UEFA αφού η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τον πέταξε εκτός από το Νάπολι-Μίλαν.