AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με Πόντιες Δραπετσώνας πριν τα μπαράζ ανόδου

Τις Πόντιες Δραπετσώνας φιλοξενεί την Κυριακή (30/04, 16:00) η ΑΕΚ στο «Γ. Παθιακάκης» των Άνω Λιοσίων για την 14η και τελευταία αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Η «Ένωση» μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τις Νέες Ατρομήτου, θέλουν το τρίποντο που θα τις διατηρήσει στην κορυφή, αναμένοντας και το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας του Περιστερίου με τον Πήγασο Θριασίου.

ΑΕΚ και Νέες Ατρομήτου θα διεκδικήσουν μεταξύ τους το εισιτήριο ανόδου σε αγώνες μπαράζ. Θα διεξαχθεί μεταξύ τους διπλός (εντός και εκτός έδρας) αγώνας μπαράζ, αλλά οι δύο ομάδες θα διατηρούν την βαθμολογία τους και οι βαθμοί που θα αποκτήσουν από τους αγώνες μπαράζ θα προστεθούν σε αυτήν ώστε να αναδειχτεί η πρωταθλήτρια ομάδα. Αν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μπαράζ θα είναι τέτοιο ώστε δε θα μπορεί να καλυφθεί η μεταξύ τους διαφορά βαθμών, ο δεύτερος αγώνας μπαράζ δε θα διεξαχθεί και πρωταθλήτρια ομάδα του Ομίλου θα είναι η ομάδα που θα έχει καταλάβει την πρώτη θέση στην Τελική Βαθμολογική Κατάταξη της κανονικής περιόδου και θα προβιβαστεί στην Α΄ Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Ο Νίκος Γκαλίτσιος έχει στη διάθεσή του όλες του τις αθλήτριες.