AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μα εκεί μες το παρκάκι! Νίκη τίτλου θέλει η ΑΕΚ στη Λεωφόρο!

ΑΕΚ γερά πρωτάθλημα ξανά! Με αυτό το σύνθημα οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα αγωνιστούν στο αποψινό (20:00, Cosmote Sport 2) παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ. Ένα ματς που θα κρίνει τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή, καθώς σε περίπτωση νίκης των κιτρινόμαυρων (όλοι αυτό ευχόμαστε) θα υπάρξει διαφορά τριών βαθμών.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν από 75 βαθμούς και βρίσκονται στο +12 από τον 3ο Ολυμπιακό και στο +15 από τον 4ο ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον Μοχαμάντι που επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αποτελεί μια ακόμα λύση για τα μετόπισθεν. Εκτός παραμένουν οι Αραούχο και Σιντιμπέ.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνε.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα; Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά μιας και ο Ματίας Αλμέιδα ψάχνεται για το αν θα αγωνιστεί με ένα ή με δύο χαφ. Μια πιθανή 11άδα πάντως είναι με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια. Τους Βίντα – Μουκουντί στα στόπερ, τον Ρότα στα δεξιά και τον Χατζισαφί στα αριστερά της άμυνας. Πινέδα – Γιόνσον ή Σιμάνσκι θα είναι στον άξονα, με τους Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς στα “φτερά”, τον Τσούμπερ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία. Βέβαια τα πρόσωπα και ο σχηματισμός μπορεί να αλλάξουν σε περίπτωση που η ΑΕΚ παίξει με δύο χαφ όπως έχει κάνει στα προηγούμενα τρία ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.