AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάντε κατάθεση ψυχής και πάρτε το διπλό στο Φάληρο

ΑΕΚ θες το πρωτάθλημα; Τώρα είναι η ευκαιρία σου. Με διπλό απόψε (21:00, Cosmote Sport 1) στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό κάνεις ένα τεράστιο βήμα για τον τίτλο. Ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, όπως και ο κόσμος που στις 18:00 έχει δώσει το δικό του ραντεβού στο ξενοδοχείο της κιτρινόμαυρης αποστολής.

Πριν λίγες μέρες στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” η Ένωση εξασφάλιση την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Τώρα θέλει να φύγει με το διπλό, κάνοντας τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί γκολ. Έχει ψυχολογία, αλλά και προβλήματα αφού ο Σέρχιο Αραούχο έκανε επέμβαση και θα μείνει 4-5 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Εκτός είναι επίσης και οι Μοχαμάντι και Σιντιμπέ.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης, Ζίνι.

Όσον αφορά τις σκέψεις για το αρχικό σχήμα αυτές φαίνεται να είναι οι εξής: Ο Αθανασιάδης κάτω από τα δοκάρια με τους Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλα, Χατζισαφί στην άμυνα. Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Τσούμπερ ως αντι-Αραούχο και ο Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης.