ΟΠΑΔΟΙ

Κάλεσμα της Original 21 απόψε (21:00) στον Δικέφαλο Αετό του γηπέδου για τα 99α γενέθλια της ΑΕΚ

Γεννημένη μέσα από τις στάχτες της Μικρασιατικής καταστροφής, πραγματωμένη στο στενό της Βερανζέρου και γιγαντωμένη στη δικιά μας Πόλη στης Φιλαδέλφειας τα μέρη για να θυμίζει σε όλους ως ΙΔΕΑ τα ιδανικά και τα “πιστεύω” μας.

Αυτά που γαλούχησαν και μεγάλωσαν γενιές και γενιές εκατομμυρίων ανθρώπων. Ανθρώπων που μέσα από τα 99 χρόνια ιστορίας της μεγαλειώδους ΑΕΚ, μάθανε να προβάλουν και να υπηρετούν την αλληλεγγύη, την ενότητα, το σεβασμό και την ανθρωπιά! Οπαδοί μιας ιδέας που άνοιξε τις αγκάλες της για να χωρέσει όλο τον πόνο του πρόσφυγα, του ξεριζωμένου, του αδικημένου! Η δική μας ΑΕΚ. Ένα μοναδικό κοινωνικό φαινόμενο που το έμβλημα της αποτελεί τη θρησκεία όλων.

Η ΑΕΚ του αθλητισμού, του Σεραφείδη, του Νεστορίδη, του Παπαϊωάννου, του Μαύρου, του Μόσχου, του Αμερικάνου, του Σπανούδη, του Μπάρλου, του Φάντροκ και όλων των γιγάντων που την πλαισίωσαν ανά καιρούς! Η ΑΕΚ του κόσμου Της. Όλοι μας πιστοί στρατιώτες του ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΗΣ. Όλοι ενωμένοι, αγαπημένοι, μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ να τραγουδάμε το όνομά Της όταν αγωνίζεται. Γιατί η ΑΕΚ δεν παίζει, η ΑΕΚ αγωνίζεται και μέσα από τον αγώνα Της, μας θυμίζει, μας διηγείται και μας μαθαίνει την ιστορία Της.

ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΕΚ. Με το ωραιότερο σπίτι στο κόσμο. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον πλανήτη. Είναι η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΛΥΚΙΑ!

Καλούμε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ οργανωμένο, ανοργάνωτο, τον απλό φίλαθλο της ομάδας ΜΑΣ σήμερα στις 21.00 στον Δικέφαλο Αετό του γηπέδου μας να γιορτάσουμε μαζί τα 99 χρόνια της ΑΕΚ.

Τα κεριά θα ανάψουν και οι ιαχές μας θα ακουστούν στον ουρανό. Εκεί που τα αδέρφια μας θα γιορτάζουν μαζί μας.

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Οπαδοι