AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ντέρμπι κορυφής στο Περιστέρι

Μεγάλο παιχνίδι για τη γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ που την Κυριακή (23/04, 12:30) φιλοξενείται από τις Νέες Ατρομήτου στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η «Ένωση» θέλει μόνο το τρίποντο για να ξεφύγει στη βαθμολογία από τη μεγάλη της αντίπαλο, που είναι μαζί της στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Φυσικά, η απευθείας άνοδος μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, καθώς για την επίτευξή της απαιτείται διαφορά τουλάχιστον 6 πόντων μεταξύ της 1ης και της 2ης θέσης και απομένει άλλη μία αγωνιστική μετά το ντέρμπι με τον Ατρόμητο.

Στην περίπτωση που η διαφορά βαθμολογίας της 1ης ομάδας από την 2η ομάδα, θα είναι πέντε (05) βαθμούς και κάτω, θα διεξαχθεί μεταξύ τους διπλός (εντός και εκτός έδρας) αγώνας μπαράζ, αλλά οι δύο ομάδες θα διατηρούν την βαθμολογία τους και οι βαθμοί που θα αποκτήσουν από τους αγώνες μπαράζ θα προστεθούν σε αυτήν ώστε να αναδειχτεί η πρωταθλήτρια ομάδα. Αν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μπαράζ θα είναι τέτοιο ώστε δε θα μπορεί να καλυφθεί η μεταξύ τους διαφορά βαθμών, ο δεύτερος αγώνας μπαράζ δε θα διεξαχθεί και πρωταθλήτρια ομάδα του Ομίλου θα είναι η ομάδα που θα έχει καταλάβει την πρώτη θέση στην Τελική Βαθμολογική Κατάταξη της κανονικής περιόδου και θα προβιβαστεί στην Α΄ Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» από τις: Κοτσιμπέλη, Αμούργη, Βασιλακοπούλου, Γεωργακοπούλου, Γιαζατζίδη, Κόλλια, Μάρκου, Ματζάνα, Μιχαλοπούλου, Μπαλντίδη, Μπάρτζακλη, Μπίρλη, Μπούτλα, Νίκα, Παυλοπούλου, Πράπα, Στεφάτου, Τικοπούλου, Τριανταφυλλοπούλου, Τσελέντη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Χωραφάς στο Περιστέρι.