AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Οι Κυπελλούχες επιστρέφουν στη Νέα Φιλαδέλφεια με αντίπαλο τον Άρη

Μετά το «διπλό» στο Μαρκόπουλο, οι Κυπελλούχες Ελλάδος επιστρέφουν στην… έδρα τους, καθώς υποδέχονται την Τετάρτη (29/03, 17:30) τον Άρη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Volley League.

Οι «κιτρινόμαυρες» στην προτελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να τα δώσουν όλα για την 1η θέση, την τελευταία αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σε αυτήν την κρίσιμη «μάχη» αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σε live streaming από το AEK A.C. TV.

Ο Γιουνούς Οτσάλ έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριές του.

Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε στο aek.gr: «Αύριο θα παίξουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει καλά όλη τη βδομάδα. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Θα συναντήσουμε, επίσης, ξανά τους φιλάθλους μας, μετά από μερικές εβδομάδες. Και είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτό. Τους περιμένουμε όλους στο Απόστολος Κόντος».

H αρχηγός, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, δήλωσε: «Έχουμε μπει ξανά στους αγωνιστικούς μας ρυθμούς και βλέποντας πλέον τον δεύτερο μας στόχο, αντιμετωπίζουμε αύριο την ομάδα του Άρη. Ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει κάνει καλές νίκες στην πορεία του και έχει αποδείξει ότι στοχεύει ψηλά. Σιγουρά θα έρθει έτοιμος για να διεκδικήσει το αυριανό ματς. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες από την αρχή και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας, να συνεχίσουμε τις νίκες».