AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Κρίσιμος αγώνας με Νέες Δραπετσώνας

Εντός έδρας δοκιμασία για τη γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ που φιλοξενεί την Κυριακή (19/03, 12:00) στο «Γ. Παθιακάκης» των Άνω Λιοσίων τις Νέες Δραπετσώνας, για την 11η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν μόνο το τρίποντο, ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή, ενώ πλησιάζουν τα ντέρμπι του ομίλου με Πήγασο και Νέες Ατρομήτου.

Άλλωστε, η «Ένωση» στοχεύει στη δημιουργία απόστασης 6 βαθμών από τη 2η θέση, ώστε να κατακτήσει απευθείας την άνοδο για την Α’ Εθνική, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να δώσει αγώνες μπαράζ για να «τσεκάρει» το εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία.

Η αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Γκαλίτσιος αποτελείται από τις: Κοτσιμπέλη, Αμούργη, Βασιλακοπούλου, Γεωργακοπούλου, Γιαζατζίδη, Κανά, Κόλλια, Μάρκου, Ματζάνα, Μιχαλοπούλου, Μπαλντίδη, Μπαρτζακλή, Μπίρλη, Μπούτλα, Νίκα, Πατέστη, Παυλοπούλου, Στεφάτου, Πράπα, Τικοπούλου, Τριανταφυλλοπούλου, Τσελέντη.

Η Δόμνα Μπαλντίδη δήλωσε στο aek.gr: «Ένας ακόμα αγώνας εντός έδρας που πρέπει να δώσουμε την κατάλληλη σοβαρότητα για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλοι οι αγώνες είναι μια πρόκληση και κανένας δεν είναι εύκολος. Εμείς θα παλέψουμε όπως πάντα για τη νίκη».