AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πινέδα: Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ΑΕΚ

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για την πορεία της ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το μέλλον του στην Ένωση.

Ο 26χρονος διεθνής χαφ μίλησε στη Nova για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ λέγοντας μεταξύ άλλων πως: “Αυτό που σκέφτομαι είναι πως η ομάδα τα πηγαίνει εξαιρετικά, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και στους αγώνες και τα αποτελέσματα να έρχονται έτσι όπως τα θέλουμε” για να προσθέσει στη συνέχεια:

“Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι μια ομάδα που τις αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, που όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Και εμείς αυτό πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το ματς προσφέροντας παράλληλα ωραίο θέαμα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, γνωρίζω πως θα κάνουν το καλύτερο στο ματς, αλλά εγώ σκέφτομαι τη δική μας ομάδα. Όποιος κληθεί να παίξει θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό έτσι ώστε την Κυριακή να προσφέρουμε θέαμα και να απολαύσει ο κόσμος τον αγώνα”.

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε επίσης για το μέλλον του και μετά το τέλος του δανεισμού του από την Θέλτα στην ΑΕΚ, αλλά και το ότι μέσω της Ένωσης απολαμβάνει και πάλι το ποδόσφαιρο.

Δείτε τη συνέντευξη του Μεξικανού άσου ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ