ΟΠΑΔΟΙ

ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ (4 Φεβρουαρίου 2023)

✓ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ “ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙ”  θα  το… ξεπουπουλιάσει ο ΑΕΤΟΣ! Δεν μπορεί κιόλας να έχει διαφορετική μοίρα στη φάση που βρίσκεται η ΑΕΚΑΡΑ η οποία διεκδικεί ως πρώτο, πλέον,  φαβορί το Πρωτάθλημα Ελλάδας! Παίκτες και Τεχνικό Τιμ της Α.Ε.Κ : τρομάξτε τον… “Ατρόμητο” με την αγωνιστική απόδοσή σας και επιβεβαιώστε εμπράκτως την ανωτερότητά σας. Με ατσάλινη πυγμή και ψυχή βαθιά κατακτήστε αύριο, μέσα στο εχθρικό Περιστέρι, τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της Νίκης και πάμε ύστερα με την ψυχολογία στα ύψη για τη Μητέρα των Μαχών!

✓ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ..!!! Επιτέλους φτάνει η στιγμή που τόσο καιρό περιμέναμε! Το κύριο ενδιαφέρον στρέφεται όπως είναι φυσικό στο ματς Κυπέλλου με το γαβριστάν στη Νέα Φιλαδέλφεια! Εκεί θα το περιμένει η Α.Ε.Κ! Στο Κάστρο του Δικέφαλου Αετού, στο Ναό της Προσφυγιάς, στην κιτρινόμαυρη “κόλαση”, εκεί όπου η λέξη έλεος θα είναι άγνωστη διότι εκεί η Α.Ε.Κ θα διαλύσει, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την ομαδούλα του λιμανιού και θα πνίξει κάθε φρούδα ελπίδα της. Έφτασε η ώρα να εξοφληθούν, και μάλιστα με τόκο, όλοι οι παλιοί λογαριασμοί! Α.Ε.Κ γερά με τσαμπουκά, Πρωτάθλημα και Κύπελλο στα Άγια Χώματα!
✓ ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ ΘΡΗΝΟ! Πάρτε την πρόκριση από το πρώτο ματς και κάντε τη ρεβάνς στο λυόμενο Καραϊ-τάβλι απλά μια τυπική διαδικασία. Ρίξτε του πολλά γκολ μέσα στο Κάστρο, συντρίψτε τον, ξεφτιλίστε τον στο χορτάρι, κάντε τον να νιώσει για τα καλά το προσωνύμιο “θρήνος” που του αποδίδουν οι ενωσίτες. Εμπρός της Α.Ε.Κ παλικάρια, εμπρός για την εκδίκηση των ονείρων μας!
✓ Η ΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΣΦΠ δεν είναι μια απλή αθλητική αναμέτρηση σαν όλες τις άλλες. Έχει βαθύτερο συμβολικό χαρακτήρα με πολλαπλά μηνύματα. Είναι η αέναη σύγκρουση ανάμεσα στο Φως και στο Σκοτάδι, το Δίκιο και το Άδικο, την Αλήθεια και το Ψέμα και τόσα ακόμη που θα χρειάζονταν τόμοι ολόκληροι για να απαριθμηθούν. Συνεπώς επιβάλλεται η ΝΙΚΗ την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια! Κάντε πράξη το σύνθημα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! Φόρτσα ΑΕΚάρα!!!
✓ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!  Η αγωνιστική ανωτερότητα της Α.Ε.Κ αναγνωρίζεται πανελλαδικά από κάθε υγιή φίλαθλο. Μόνο κάποιοι μυαλοφυγόδικοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, προσπαθούν να αμφισβητήσουν την πραγματικότητα. Η Ομάδα της Προσφυγιάς αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο, εντός και εκτός έδρας, καταφέρνει να κερδίζει με την αξία και το σπαθί της τα παιχνίδια μέσα στα γήπεδα και όχι στις καλένδες και τους λαβύρινθους του παρασκηνίου όπως κάποιοι εκ των αντιπάλων της. Η Α.Ε.Κ είναι σήμερα όχι απλά πρώτη μα και η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν!
✓ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ του δυστυχή Άρη όπως και αυτά του επιστήθιου φίλου του, τού γάβρου, δεν είναι τυχαία. Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων σαν δυο “συνεταιράκια”, τόσο δακρύβρεχτες σε σημείο που να προκαλούν… άφθονο γέλιο. Ρε ο κόσμος δεν μασάει το κουτόχορτο που θέλετε να του σερβίρετε. Καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι πάνε να δημιουργήσουν κλίμα κατά της Α.Ε.Κ και να επηρεάσουν καταστάσεις ενόψει των ντέρμπι με τον προαιώνιο, αλλά δεν θα τους περάσει. Α.Ε.Κ τα μάτια σου δεκατέσσερα. Μην αφήνεις ΤΙΠΟΤΕ να πέσει κάτω. Βγάλτους στο ντάκο και υπεράσπισε το δίκιο σου.
ΝΑΙ ΡΕ! ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Ελπίζουμε, επιτέλους, να το συνειδητοποιήσατε μερικοί-μερικοί εκεί στο ματς με τον Άρη και ειδικά λίγο προτού σημειωθεί το δεύτερο γκολ της Α.Ε.Κ, όταν ο Ναός πήρε “φωτιά” από τη μαγική εξέδρα του λαού μας που ώθησε την Ομάδα σε σούπερ απόδοση και σ’ ένα τιμητικό νικηφόρο αποτέλεσμα (3-0). Εμείς τα λέγαμε χρόνια και είχαμε προβλέψει με μαθηματική ακρίβεια ποια τύχη θα περιμένει στο Κάστρο του Δικεφάλου Αετού κάθε αντίπαλο της Α.Ε.Κ. Χρόνος αληθείας πατήρ!
✓ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ αδέρφια ενωσίτες ! Η Έδρα της Α.Ε.Κ θα πρέπει να περιφρουρείται με κάθε τρόπο από εμάς τους ίδιους. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι μας περιμένουν στη γωνία για να μας στερήσουν το “πυρηνικό μας όπλο”, τη Νέα Φιλαδέλφεια! Προ-σο-χή λοιπόν, τόσο η ΠΑΕ για πιθανές στημένες προβοκάτσιες, όσο και ο Κόσμος σε συμπεριφορές, εντός και εκτός γηπέδου, που ελλοχεύουν κινδύνους για τιμωρίες. Το Γήπεδο δεν πρέπει να μείνει άδειο ούτε για μια (1) στιγμή!
✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε χωρίς ταλαντεύσεις, από την Αρχή ως το Τέλος, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με συνεχείς μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! Με φοβερή εμφάνιση μέσα στην Πόλη, η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (του Μπάσκετ) κατατρόπωσε τη Γαλατά Σαράι και έτσι έθεσε τις βάσεις για την ευρωπαϊκή πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL. Και τώρα… Νίκη και μέσα στη Θεσ)νίκη με τον Άρη το Σάββατο και καπάκι την Τρίτη με τη Λιμόζ στην έδρα μας. ΑΕΚΑΡΑ γερά-Βασίλισσα ξανά!!!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!
VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΛΕΟΝ γεγονός!
✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

* CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Πρω-τά-θλη-μα!!! Κύ-πε-λλο!!! Τα πάντα ΟΛΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια!!!
* Είμαστε Α.Ε.Κ – είμαστε με τη σωστή πλευρά της ΑθλητικοΚοινωνικής Ιστορίας!
* Η Α.Ε.Κ τους χάλασε τη σούπα εκεί στη Σούπερ Λίγκα. Ρε, θα ακούτε Α.Ε.Κ και θα τρέμετε. Οι εποχές του “this is aekaki” τελείωσαν προ πολλού. Πάρτε το χαμπάρι!
* Δημήτρη Μελισσανίδη, έφτιαξες παλάτι. Παλάτι της Προσφυγιάς, Κάστρο της Α.Ε.Κ, Έπαλξη της Ιστορικής Μνήμης! Έχεις από εμάς ένα μεγάλο κι αληθινό ευχαριστώ, μπεσαλίδικο κι από καρδιάς, όχι σαν κάτι άλλα κάλπικα που υποκριτικά απευθύνουν κάτι “όψιμοι”.
* Ρε τον… κοτσανολόγο σχολιαστή! Ένα μεγάλο μπράβο στην Α.Ε.Κ για την εξαιρετική ανακοίνωσή της που τον περιποιήθηκε δεόντως. Διότι πρέπει να τελειώνει πια η ανοχή της Ομάδας απέναντι στον κάθε απίθανο που με τις αρλούμπες του ρίχνει νερό στο μύλο των εχθρών μας. Κι είναι κάμποσοι τέτοιοι και εντός, υποτίθεται, “των τειχών”!
* 3 γκολ “σκουλίκια” στη Φιλαδέλφεια κι άλλα 2 στο Χαριλάου, σύνολο 5. Για το Νίκο Ξηροκώστα!!!!!
* Χαρήκαμε για την ανανέωση του συμβολαίου σου Λάζαρε Ρότα. Το άξιζες ρε ψυχάρα! Δώστα όλα για την ΑΕΚΑΡΑ μας και στέψου και πρωταθλητής ή σωστότερα νταμπλούχος!
* Αλήθεια, ο ΚΥΡΙΟΣ Ανατολιωτάκης, πότε θα βραβευθεί άραγε;;; Γιατί αν σε κάποιον αξίζει ο χρυσός δικέφαλος της τιμής, για τους μακροχρόνιους κι ανυποχώρητους αγώνες που έδωσε για το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς που πολλοί κώφευαν, είναι στον επίτιμο πρόεδρο της ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ !
* Φοβερή η πειρατική παρουσία στη γνωστή κερκίδα στο Ναό! Παλμός, πάθος, ενθουσιασμός από τα αδέρφια! Αλίμονο δα! Τόσα χρόνια περιμέναμε! Ή μάλλον εμείς οι Πειρατές δεν περιμέναμε, αγωνιζόμασταν!
* Θαύμα – θαύμα! Έγινε Γήπεδο… εκεί που δεν γινόταν!!!
* Σαν να μην έλειψαν μια μέρα οι Γκατσίνοβιτς και Ελίασον. Συγκινητικοί και οι δύο έχουν κερδίσει δικαιωματικά το θαυμασμό και την εκτίμηση του Κόσμου της Α.Ε Κ. Συγχαρητήρια!
* Ούτε ενός λεπτού σιγή για το Ν. Ξανθόπουλο ; Ούτε ένα τραγούδι του στο γήπεδό μας ; Κι όμως… “πετραδάκι -πετραδάκι” χτίζεται η μνήμη και ηττάται η λήθη!
* Αντίο Μάριε Τουρούτσικα, αντίο Στάθη Τσιτλακίδη.  Μάριε ΑΕΚΑΡΑ να ξέρεις ότι θα τη φέρει ψηλά στους αιθέρες την Κούπα ο Δικέφαλος Αετός!
* “Επιστροφή στο όνειρο” είναι το θέμα της χειμερινής ζακέτας του Club μας! Πρόκειται για ένα μοναδικό σχέδιο που πραγματικά ενθουσιάζει τα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας. Προλάβετε-εξαντλούνται!
* Γεια σου ρε “Μαμούθ” πειρατάρα! Αν το Club  έφτασε εδώ που είναι σήμερα, οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και σε εσένα!
* Γίνονται ντοκιμαντέρ για τα ενεργά ηφαίστεια του πλανήτη, για το θέαμα που προσφέρουν κατά την έκρηξή τους! Ελάτε μια βόλτα κι από το ηφαίστειο της Νέας Φιλαδέλφειας ρε σεις, για να δείτε εκεί τι πάει να πει υπερ-θέαμα!
* Η όμορφη πειρατίνα από το Μάντσεστερ έκλεψε την παράσταση στο Κυριακάτικο ματς με τον Άρη, με την παρουσία της και το ενωσίτικο ταμπεραμέντο της. Καλό ταξίδι Δ. και γρήγορα ξανά κοντά μας.
* Καταστρώνεται ο σχεδιασμός των “Πειρατών των Ορέων” για τη φετινή… ειδική αποστολή! Όπερ σημαίνει ότι με τη λήξη της σεζόν θα στηθεί η σημαία της ΑΕΚΑΡΑΣ και του Club σε ψηλή κορφή, να κυματίζει και να θυμίζει το… Νταμπλ 2022-2023.
* Πειρατή Γιατρέ, κουβαλάς μεγάλη και ωραία τρέλα για την ΑΕΚΑΡΑ και το Club ρε παλίκαρε. Κι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό σε όλη την παρέα!
* Έξω οι αυλικοί και τα… “οφα” (όπου φυσάει ο άνεμος)!
* Βιβλιοπρόταση: Όσο πιο συχνά μπορούμε θα σας προτείνουμε ενδιαφέροντα συγγράματα μέσα από την “πειρατική βιβλιοθήκη” μας! Αυτή τη φορά : “Futebol, ο βραζιλιάνικος τρόπος ζωής”, του Alex Bellos, εκδόσεις Κεδρος.
* Παραφράζοντας ένα παλιό σύνθημα : “Κάνε στην άκρη παρωχημένε κόσμε, σάπιε απ’ την καρφή ως τον πάτο. Η Α.Ε.Κ έρχεται…”!
*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
 
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ