AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη της ΑΕΚ Κ17 (3-2) επί του ΟΦΗ

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ νίκησε με σκορ 3-2 την αντίστοιχη του ΟΦΗ στον εντός έδρας αγώνα για την 12η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό με γκολ του Δημήτρη Ανδριώτη. Οι παίκτες της ΑΕΚ πίεσαν την άμυνα του ΟΦΗ, ο Δασκαλόπουλος έκλεψε και έδωσε πάσα στον Ανδριώτη και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ με τεχνικό σουτ του Γιάννη Σαρρή από το ύψος της περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 15′ με γκολ του Καλαϊτζάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως το 35′ αποκαταστάθηκε η διαφορά των δύο τερμάτων υπέρ της ΑΕΚ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μαρκόπουλου και πάσα στον Δασκαλόπουλο που “έστρωσε” στον Σαρρή, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 3-1.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο στο μεγαλύτερο μέρος του, όμως η αποβολή του Χατζηροδίτη στο 77′ με δεύτερη κίτρινη και νέο γκολ του ΟΦΗ με σουτ του Καλαϊτζάκη στο 78′ του έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Το 3-2 όμως δεν άλλαξε ως τη λήξη του αγώνα.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Μπούσιος, Κολυφέτης, Παπαζήσης, Μαρκόπουλος, Ντάνι (62′ Χατζηροδίτης) Ελέζι (46′ Παλαιολόγου), Σαρρής (72′ Βαλκάνης) Ανδριώτης (81′ Ζούλιας) Νώα (62′ Σέχου) Δασκαλόπουλος.