ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Μπουτσικάρης: Να κριθούν οι βαθμοί στο γήπεδο

Τη θέση του Παναθηναϊκού ότι ενδεχόμενη νίκη της ΑΕΚ στα δικαστήρια απέναντι στον Ατρόμητο θα οξύνει ακόμα περισσότερο τα πνεύματα στο πρωτάθλημα διατύπωσε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η απόφαση λέει ότι ο μόνος αρμόδιος είναι ο διαιτητής. Εάν δεχτούμε αυτό, τι ελέγχει τότε το δικαστήριο; Γιατί προβλέπει τότε ο κανονισμός αντιρρήσεις και ενστάσεις; Ο διαιτητής ουδέποτε απάντησε στις ενστάσεις του Ατρόμητου. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει.

Είδαμε φωτογραφίες με μετρήσεις με λυγισμένο καρπό. Γι’ αυτό προβλέπονται τα λέιζερ και οι ράβδοι. Αποκλείεται με τέτοιες καιρικές συνθήκες να υπήρξε ανωμαλία στο έδαφος; Μιλάμε για γρασίδι εκτεθειμένο σε καιρικές συνθήκες.

Όσα είπε η ΑΕΚ περί χαντακιού και σκαψίματος δεν συμπεριλήφθηκαν ούτε καν στο πρώτο δικαστήριο. Περιορίστηκε μόνο στο θέμα των δοκαριών.

Μπορούμε να αποκλείσουμε τις πιθανότητες δολιοφθοράς ή ανθρώπινου λάθους; Ο φόβος να γίνουμε περίγελος είναι το λιγότερο. Υπάρχει ο φόβος να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτό που ζητάμε είναι να κριθούν οι βαθμοί στο γήπεδο».