ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Λίβας: Είναι δυνατόν η μέτρηση να γίνει με μια μεζούρα που δεν ξέρουμε ποιος την έδωσε;

Ο Αργύρης Λίβας, εκπρόσωπος του Ατρομήτου, στάθηκε στον τρόπο που μετρήθηκε το ύψος των δοκαριών, ενώ ανέφερε πως όλα τα έγγραφα είναι υπέρ της ομάδας του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σαφέστατα οι αγώνες να κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο αλλά και σωστά. Όμως εδώ δεν έχουν γίνει σωστά. Εγώ να πω ότι δεν έγινε η μέτρηση με λέιζερ. Εδώ δεν έχουν γίνει σωστά τα πράγματα. Είναι δυνατόν να γίνει με μία μεζούρα που δεν ξέραμε και δεν ξέρουμε εάν είναι σωστή και ποιος την έδωσε; Ακόμα και εάν θέλουμε τα ματς να κριθούν στα χαρτιά, τα χαρτιά πάσχουν και είναι υπέρ μας. Εμείς καθημερινή επαφή με το γήπεδο δεν έχουμε. Κάνουμε μία προπόνηση όπως όλες οι ομάδες για να έχουμε επαφή με το γήπεδο.

Είμαι πολλά χρόνια στον Ατρόμητο. Δεν τέθηκε από κανέναν αλλά οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο Ατρόμητος δεν μπήκε σε διαδικασία να κοντύνει τα δοκάρια. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Ο Ατρόμητος δεν έχει οποιαδήποτε υπαιτιότητα στις εστίες», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, πήρε θέση για το γεγονός πως ο διαιτητής δεν μπορεί να ελεγχθεί: «Μόνο ο Ατρόμητος έχει δικαίωμα να υποβάλλει αντιρρήσεις και ο ρέφερι να απαντήσει. Το κύρος του αγώνα θα κριθεί από εσάς».