AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποδείξεις φωτιά για την υπόθεση των κοντών δοκαριών στο Ατρόμητος – ΑΕΚ (photos)

Διαβάστε τρία έγγραφα “φωτιά” τα οποία είναι στη Διαύγεια και επιβεβαιώνουν ότι ο Ατρόμητος όχι μόνο ήξερε, αλλά είναι και ο αποκλειστικός υπεύθυνος για ότι συνέβη με την υπόθεση των κοντών δοκαριών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Δικέφαλος Αετός” το γήπεδο έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Περιστερίου στον Ατρόμητο:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το πρώτο είναι η σύμβαση μεταξύ του Ατρομήτου και του Δήμου Περιστερίου από το 2012 για το γήπεδο! Από την 1η Αυγούστου του 2012 λοιπόν η αποκλειστική χρήση του χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου, υπό τον όρο της ανάληψης από μέρους της όλων των δαπανών συντήρησης του χλοοτάπητα, σύμφωνα με την παράγραφο 6 του άρθρου 56 του Ν.2725/1999, ανήκει στον Ατρόμητο, ο οποίος είχε αναλάβει την καθολοκληρία κάλυψη όλων των δαπανών συντήρησης, καθαρισμού, φύλαξης, φροντίδας του Σταδίου με το ανάλογο προσωπικό και τις δαπάνες μισθοδοσίας του καθώς και κάθε δαπάνη προς τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κ.λ.π.).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το δεύτερο είναι η αίτηση για τροποποίηση της σύμβασης μέσω της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Περιστερίου, προκειμένου ο Ατρόμητος να λάβει προμήθεια από την Περιφέρεια Αττικής ύψους 718.059,20 ευρώ προκειμένου να φτιάξει συνθετικό – υβριδικό χλοοτάπητα στο γήπεδο. Αυτό συνέβη στις 24 Νοεμβρίου του 2022. Το διάστημα δηλαδή, όπου υπήρχε η διακοπή για το Μουντιάλ! Σε αυτή τονίζεται μεταξύ άλλων πως: «Την αποκλειστική χρήση του χλοοτάπητα του γηπέδου την έχει ο Ατρόμητος, ο οποίος αναλαμβάνει όλες τις δαπάνες συντήρησης του χλοοτάπητα για όσο διάστημα χρησιμοποιεί το Δημοτικό στάδιο ως έδρα του»!

Τέλος, το τρίτο είναι το έγγραφο της 16ης Δεκεμβρίου του 2022 από τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου, σύμφωνα με το οποίο η σύμβαση παραχώρησης παραμένει ισχυρή και ότι ο Ατρόμητος προέβη σε εργασίες καταλληλότητας του γηπέδου για την αδειοδότησή του! Για το λόγο αυτό του χαρίζεται (!) και το κόστος ηλεκτροδότησης του γηπέδου για όλο το 2022 ως συμψηφισμός για τις δαπάνες που έκανε για την αναβάθμιση του γηπέδου!

Η ευθύνη για τη μη τέλεση του αγώνα εξαιτίας των χαμηλωμένων εστιών, βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τη γηπεδούχο ομάδα. Κανένα Δήμο Περιστερίου, καμία κακοκαιρία, καμία μεζούρα! Ας φρόντιζε λοιπόν ο Σπανός και οι υπάλληλοί του να έχουν ένα γήπεδο σωστά για να φιλοξενεί αγώνες. Δεν το έκανε, τώρα ας υποστεί τις συνέπειες!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.