AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόκριση από τώρα!

Η ΑΕΚ δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες και καλείται από σήμερα (17:30, Cosmote Sport 3) κόντρα στον Πανσερραϊκό να “καθαρίσει” την υπόθεση πρόκριση και να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Αντιθέτως μάλιστα είδε τόσο τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς όσο και τον Νίκλας Ελίασον να επιστρέφουν στις προπονήσεις ωστόσο η κατάσταση τους δεν επέτρεψε στον Αργεντινό τεχνικό να τους συμπεριλάβει στην αποστολή. Εντός αυτής βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Ντάικο, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Ένας πιθανός σχηματισμός για το σημερινό παιχνίδι είναι ο εξής: Ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, οι Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια στην άμυνα, με τους Μουστακόπουλο, Γιόνσον και Μάνταλο στη μεσαία γραμμή και τους Τσούμπερ, Πάολο Φερνάντες και Φαν Βέερτ στην επίθεση σε 4-3-3.