AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αλλαγές στις Σέρρες για την πρόκριση η ΑΕΚ

Δεν είναι τυπική διαδικασία το σημερινό (17:30, Cosmote Sports 2) ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχοντας ως προίκα το 3-0 της Νέας Φιλαδέλφειας θέλει να πάρει ακόμα μια νίκη μπροστά στον κόσμο της που έχει… σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο της ομάδας των “λιονταριών” για εισιτήρια και θα βρεθεί στο γήπεδο δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Ήδη από χθες η αποστολή της Ένωσης πήρε μια πρώτη γεύση στο ξενοδοχείο από το τι θα επακολουθήσει σήμερα στο γήπεδο.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του στο σημερινό παιχνίδι τον Λιβάι Γκαρσία που νιώθει ενοχλήσεις και “τρέχει” να προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη, ενώ εκτός αποστολής βρίσκονται οι Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα και Άμραμπατ. Φυσικά, δεν είναι στις επιλογές του κόουτς του Δικεφάλου και ο Ελίασον. Αντίθετα επιστρέφουν Σιντιμπέ και Γαλανόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Μια πρώτη ανάγνωση για την 11άδα του σημερινού αγώνα σε σχηματισμό 1-4-4-2 είναι οι εξής παίκτες: Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιντιμπέ, Φερνάντες, Πινέδα, Φράνσον, Τσούμπερ, Μάνταλος, Φαν Βέερτ.