AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Κάλεσμα Σ.Π.Α.Κ. – Α.Ε.Κ. για Εκλογές

Η πιο μεγάλη ημέρα – έπειτα βεβαίως από την ιστορική 4η Απριλίου (2019) της Ίδρυσής του στα παλαιά Γραφεία της ΑΕK ΒC στο Νέο Ηράκλειο – πλησιάζει, για το ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α.Ε.Κ. (Σ.Π.Α.Κ. – Α.Ε.Κ.).

Ο Σ.Π.Α.Κ. Α.Ε.Κ. καλεί όλα τα ιδρυτικά και νέα μέλη του να παρευρεθούν στην πρώτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή των μελών του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου, στο Επίπεδο 1 του Κλειστού Γηπέδου της ΑΕΚ (Olympic Hall), στα Άνω Λιόσια (Κωνσταντινουπόλεως 59), την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στις 12 το μεσημέρι. Πρόσβαση από την Πύλη επί της Οδού Αρτάκης.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί μία ώρα αργότερα, ήτοι στις 13:00.

Για πληροφορίες, για αίτημα συμμετοχής στη διαδικασία των Εκλογών, και για εγγραφή νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να επικοινωνούν με τον κο. Σάββα Ανεστιάδη στο τηλ. 6956618901 ή με e-mail στο [email protected].

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής στο νέο Δ.Σ. θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως και τη Δευτέρα 16/01/2023.

Υπενθυμίζεται, ότι την Προσωρινή Διοίκηση του Συλλόγου αποτελούν έως σήμερα, οι Νικόλαος Μπαμπανικολός (Πρόεδρος), Χρήστος Ζούπας (Α΄ Αντιπρόεδρος), Στυλιανός Βασιλειάδης (Β΄ Αντιπρόεδρος), Γεώργιος Αγιασωτέλης (Γενικός Γραμματέας), Νικόλαος Τσοσκούνογλου (Ταμίας), Ευάγγελος Δερμανούτσος, Γεώργιος Τρόντζος (μέλη).

Τα Ιδρυτικά Μέλη του Οργανισμού είναι:

1) Αγγελόπουλος Μαυροειδής (Μάκης)

2) Αγιασωτέλης Γεώργιος

3) Αλεξίου Αλέξανδρος

4) Αμερικάνου Χριστίνα

5) Βασιλειάδης Στυλιανός

6) Γκούμας Βασίλειος

7) Δερμανούτσος Ευάγγελος

8) Δουβής Σταύρος

9) Ζούπας Χρήστος

10) Θεοδωρόπουλος Δημήτριος

11) Κατσικάρης Φώτιος

12) Κωνσταντουδάκης Φαίδων

13) Λαρεντζάκης Αίας

14) Μαργαρίτης Αλέξανδρος

15) Μπαμπανικολός Νικόλαος

16) Μπογατσιώτης Κωνσταντίνος

17) Νεσιάδης Νικόλαος

18) Νικητόπουλος Ευάγγελος

19) Νικολάου Γεώργιος

20) Ντικούδης Δημοσθένης

21) Ξενουδάκης Μενέλαος

22) Τρόντζος Γεώργιος

23) Τσάβας Απόστολος

24) Τσοσκούνογλου Νικόλαος

25) Χήνας Γεώργιος