AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Πάτρα μας περιμένει για ένα μαγικό Σάββατο γεμάτο ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Διπλή αποστολή έχει η ΑΕΚ το Σάββατο στην Πάτρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Όλοι μαζί θα θυμηθούμε τα παλιά και τις βραδιές ηρώων.

Πλήθος κόσμου αναμένεται να ταξιδέψει από την Original Πελοποννήσου, από την Αθήνα και από άλλες πόλεις της Ελλάδας για να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Η αρχή γίνεται στις 14:45 όπου η ΑΕΚ Β φιλοξενείται από την Παναχαϊκή στο Δημοτικό Στάδιο “Κώστας Δαβουρλής”. Εκεί όπου αναμένεται να δοθεί δυναμικό παρών και το γήπεδο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Ενώ στη συνέχεια ο κόσμος του Δικεφάλου θα μεταφερθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας. Στις 19:15 η Βασίλισσα κοντράρεται με τον τοπικό Απόλλωνα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και η έναρξη του πατρινού καρναβαλιού. Θυμίζουμε πως το 2021 λόγω της πανδημίας η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε με τη μορφή σεμνής και λιτής εκδήλωσης στο Δημοτικό Θέατρο “Απόλλων” που ανέδειξε όλα τα χαρακτηριστικά της μεγάλης γιορτής της Πάτρας και προβλήθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική και διαδικτυακή απευθείας μετάδοση μεταφέροντας σε κάθε άκρη το χαρμόσυνο μήνυμα του Καρναβαλιού μας. Το 2022 τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν επέτρεψαν διεξαγωγή τελετής έναρξης αλλά πραγματοποιήθηκαν δράσεις για την Ημέρα Έναρξης καθώς και η παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στο Δημαρχείο Πατρών. Φέτος όμως θα γίνει ο χαμός! Ευκαιρία να ντύσουμε το πατρινό καρναβάλι με κιτρινόμαυρο χρώμα και με τις φωνές μας…