AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενδεκάδα Βόλου ετοιμάζει ο Αλμέιδα στα Γιάννενα

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται σήμερα και όπως όλα δείχνουν η 11άδα που θα παραταχθεί απέναντι στους Ηπειρώτες θα είναι ίδια με αυτή κόντρα στον Βόλο.

Ο Ντομαγκόι Βίντα είναι πλέον πανέτοιμος και θα βρίσκεται στην αποστολή, αλλά έχοντας να παίξει ενάμιση μήνα με την ομάδα, προβάδισμα για τα στόπερ έχει ο Σίμος Μήτογλου που έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς. Παράλληλα, ο Πάολο Φερνάντες έχει από χθες δικαίωμα συμμετοχή προσφέροντας μια έξτρα λύση στον Αλμέιδα, ωστόσο ο Αργεντινός προπονητής αναμένεται να διατηρήσει τον Λιβάι Γκαρσία σε θέση δεξιού εξτρέμ και να κρατήσει τον Ισπανό ακραίο στον πάγκο κι αν χρειαστεί να τον περάσει έπειτα στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι λοιπόν η ΑΕΚ θα παραταχθεί στα Γιάννενα με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τους Ρότα και Χατζισαφί στα άκρα της άμυνας, δίδυμο στόπερ τους Μουκουντί και Μήτογλου, τον Σιμάνσκι αμυντικό χαφ, τον Γιόνσον επίσης στο κέντρο, με τον Αραούχο τον Πινέδα και τον Λιβάι Γκαρσία να κινούνται πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Εκτός μάχης θα είναι ξανά οι Μοχαμάντι, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Μάνταλος, με τους τρεις πρώτους να χάνουν δεδομένα και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια (19:30), το οποίο όμως έχει πιθανότητες να προλάβει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.