AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκαρσία διεκδικεί το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χώρας του (video)

Υποψήφιος για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στη χώρα του είναι ο Λιβάι Γκαρσία.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία Τρινιντάντ και Τομπάγκο ανακοίνωσε την τελική τριάδα και ο επιθετικός της ΑΕΚ διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου μαζί με τον 32χρονο στόπερ, Όμπρεϊ Ντέιβιντ που παίζει στην Αλαχουέλενσε στην Κόστα Ρίκα και τον 28χρονο winger της Κολόμπους Κρου 2, Ρίαν Τέλφερ.

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο ανακοίνωσε μια σύντομη λίστα υποψηφίων για τους Ποδοσφαιριστές της Χρονιάς για άνδρες και γυναίκες στις αντίστοιχες κατηγορίες. Η σύντομη λίστα δημιουργήθηκε έπειτα από διαβούλευση μεταξύ των μελών του τεχνικού τμήματος της TTFA με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Άντον Κορνεάλ και τους αντίστοιχους προπονητές των διαφόρων εθνικών ομάδων που δραστηριοποιήθηκαν το 2022», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Ο Λιβάι Γκαρσία πραγματοποιεί φέτος την πιο παραγωγική του χρονιά, έχοντας μετατραπεί με τον Ματίας Αλμέιδα σε έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στην κορυφή, μετρώντας σε 14 ματς πρωταθλήματος 8 γκολ ενώ έχει σκοράρει και μια φορά στο Κύπελλο.