AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην αρένα της ζωής του ο Δημήτρης Χατζηχρήστος μιλάει για τη ζωή του και την ΑΕΚ (video)

Αν ρωτήσεις κάποιον για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο όλο και κάτι θα έχει να σου πει. Τι λέει όμως ο ίδιος για τον εαυτό του, την ΑΕΚ, την περιπέτεια που περνάει με τον καρκίνο και βγαίνει νικητής; Ο Μίμης παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και τον Κώστα Χαρδαβέλα και χώρισε την Ένωση σε πολλά κεφάλαια. Άλλα με χαρές και άλλα με λύπες.

«Δεν υπάρχει ούτε πίκρα, ούτε μελαγχολία. Όταν είσαι ΑΕΚ είσαι μονίμως αισιόδοξος. Όταν αγαπάς την ΑΕΚ απαγορεύεται να είσαι και πικραμένος και λυπημένος και διχασμένος. Πρέπει να είσαι μονίμως ερωτευμένος και μονίμως αισιόδοξος, σε ό,τι έχει να κάνει τουλάχιστον με την ΑΕΚ», είπε αρχικά.

Στην ερώτηση «τι είναι για εσένα η ΑΕΚ;» είπε: «Με μια λέξη ή με πολλές; Με πολλές λέξεις πρέπει να κάνουμε πολλές εκπομπές, με μια λέξη είναι αχ… Διάλεξε και πάρε. Το αχ ή τις πολλές λέξεις;

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια του στο τέλος της συνέντευξης, όταν ο Χαρδαβέλλας τον ρώτησε ποιο είναι τώρα το μεγάλο του όνειρο. Ο Χατζηχρήστος είπε: «Δε νομίζω ότι έχω μεγάλα όνειρα πια. Ονειρεύομαι να ζήσω. Αυτό βασικά. Το πρώτο όνειρο είναι να ζήσω. Και το δεύτερο είναι να ζήσω όπως θέλω εγώ»!

Δείτε το βίντεο με όλη τη συνέντευξη του Δημήτρη Χατζηχρήστου: