AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Πρώτος τίτλος της χρονιάς για τα κορίτσια μας

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα Futsal του Συλλόγου, καθώς κατέκτησε το Super Cup «BΑΣΙΛΙΚΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ» επικρατώντας με 9-3 του Ατρόμητου.

Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Περιστερίου, μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο τον τελικό και έφερε ένα ακόμα τρόπαιο στο Σύλλογο.

Η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος προηγήθηκε με 5-2, ενώ κυριάρχησε και στο β’ ημίχρονο χωρίς να επιτρέψει στην αντίπαλη ομάδα να επιστρέψει στο παιχνίδι. Τα γκολ της ΑΕΚ σημείωσαν 4 η Νίκα, 2 η Μπούτλα και από 1 Κόλλια, Στεφάτου, Βασιλακοπούλου.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα οι «κιτρινόμαυρες» πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς που τόσο τις άξιζε.

Η ΑΕΚ συγχαίρει θερμά τις αθλήτριές της για τη νέα τους επιτυχία και για το τρόπαιο που έφεραν στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ατρόμητος Αθηνών – ΑΕΚ 3-9
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Μαυρίκος Δ.): Πετσετάκη, Σύρμη, Μαντά, Κατσάνου, Μισιρλή, Μοσκοφίδου, Δημητρακοπούλου, Νοεφύτου, Παπουτσά, Ιωάννου, Κώστα, Κανέλλη, Γιαγκούλα, Λαδερού.
ΑΕΚ (Χρήστος Χριστόπουλος): Μεθενίτη, Γουλίμη, Πόλλου, Τσελέντη, Μπαλντίδη, Μουντανάρη, Κόλλια, Γεωργακοπούλου, Μπίρλη, Βασιλακοπούλου, Νίκα, Στεφάτου, Μπούτλα, Αμούργη.