AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα: Κάναμε ένα παρόμοιο παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα

Ευχαριστημένος από τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ όχι όμως από το αποτέλεσμα έμεινε ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο τεχνικός της Ένωσης είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη:

«Πρώτα από όλα καλησπέρα, εμείς παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε. Και αυτό μπορεί κάποιος να το δει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καταφέραμε να προηγηθούμε ενώ είχαμε κάποιες φάσεις για να μπορέσουμε να σκοράρουμε ακόμα ένα γκολ. Σε μια από τις λίγες επιθέσεις που μας έκανε ο αντίπαλος, σκόραρε ένα περίεργο γκολ που βρήκε η μπάλα σε ένα πόδι. Παρότι είχαμε αλλαγές λόγω τραυματισμών, η ομάδα έκανε ένα παρόμοιο παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα»

Για την αλλαγή του Πινέδα τόνισε: «Η αλλαγή του Πινέδα έγινε γιατί χρειαζόμασταν διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με αυτά του Πινέδα και για αυτό βάλαμε τον Γιόνσον».

Για τις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ δήλωσε: Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να βάλεις γκολ. Εγώ θα ανησυχούσα σε περίπτωση που η ομάδα δε δημιουργούσε. Θα ήθελα να είμαστε πιο ακριβείς γιατί αν μπορέσεις να προηγηθείς έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε».

Για τον τραυματισμό του Ελίασον ο Αλμέιδα είπε: «Εγώ πραγματικά αγαπάω το ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι σε παρόμοιο επίπεδο πρέπει να προστατεύει αυτούς που παίζουν και όχι να δίνουν πλεονέκτημα σε αυτούς που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Αυτή η εβδομάδα είναι μια ξεχωριστή για τους ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο γιατί είναι λίγες οι Εθνικές που έχουν δώσει τη λίστα για το ποιος θα πάει στο Μουντιάλ. Εμείς οι προπονητές προετοιμάζουμε τα παιχνίδια, δίνουμε τις δικές μας οδηγίες και είναι φυσιολογικό κάποιοι ποδοσφαιριστές που είτε πάνε είτε δεν πάνε στο Μουντιάλ να προσπαθούν να έχουν το μυαλό τους συγκεντρωμένο. Σήμερα στεναχωριόμαστε για τον Ελίασον που χτύπησε σε μία φάση που ο αντίπαλος δεν τιμωρήθηκε. Ελπίζω να μην είναι κάταγμα… Πολλές φορές σε κάποια διαμαρτυρία κάποιος μπορεί να τιμωρηθεί ενώ για ένα τόσο σκληρό μαρκάρισμα ο άλλος παίκτης έμεινε ατιμώρητος».