ΣΚΕΨΕΙΣ

Τρέμουν οι πολιτσμάνοι και ανησυχούν για το γήπεδο της ΑΕΚ! Η συνομιλία μου με μπάτσο αρχές Αυγούστου!

Ο Πεζοδρομιάκιας έρχεται αυτή τη φορά λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι για να σας μεταφέρει, όχι την άποψή του όπως κάνει εν καιρώ, αλλά ένα ρεπορτάζ. Φρέσκο και ζεστό!

Εκεί που καθόμανε στις αρχές Αυγούστου κι έκανα διακοπές σε κάποια παραλία της Πελοποννήσου βγήκε η καλύτερη είδηση. Ο Μπιλ γνωστός μου από της Φιλαδέλφειας τα μέρη και πολιτσμάνος μου μετέφερε την είδηση.

-“Πήγα στο γήπεδό σας (δεν είναι ΑΕΚ) μαζί με ανωτέρους και αυτό που μεταφέραμε είναι πως υπάρχει ανησυχία για το γήπεδο”.

– Τι εννοείς Μπιλ τον ερώτησα…

– “Αρχικά υπάρχει ανησυχία για τα κάγκελα που βρίσκονται στις πάνω εξέδρες. Πολύ κοντά και υπάρχει φόβος μην έχουμε κανένα θύμα μέσα σε κάποιον πανηγυρισμό. Πως να πας ρε φίλε το παιδί σου στο πάνω διάζωμα;”

– Μάλιστα του λέω, για προχώρα στο παρασύνθημα…

– “Επίσης τα τουρνικέ είναι κακοφτιαγμένα. Μπορεί ο καθένας μας να περάσει ό,τι θέλει. Μέχρι και μπαζούκας. Τα έχεις δει;”

– Έχω πάρει ένα βλέφαρο του απάντησα.

Και με τα πολλά μου είπε και το άλλο: “Η UEFA έχει στείλει κάποιες διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν από την ΑΕΚ. Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές. Σου λέω τι έμαθα”.

– Ρε θα προλάβω η ομάδα να παίξει πρεμιέρα με τον Βόλο του λέω…

– “Αυτό κανείς δεν το ξέρει. Σίγουρα η κάτω υπογειοποίηση, αυτή που περνάει μπροστά από την παλιά Σκεπαστή, είναι σχεδόν έτοιμη. Η άλλη υπογειοποίηση που είναι από την πάνω πλευρά δεν είναι. Εκεί υπάρχει ένα θέμα αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα και επειδή βλέπουμε Super League θα ξεπεραστεί το κάθε εμπόδιο και η ΑΕΚ θα πάρει άδεια να παίξει σύντομα ξανά στο γήπεδό της”.

Άρα λοιπόν Ενωσίτες, Ενωσίτισσες και Ενωσιτόπουλα απανταχού της γης κάπως έτσι έχει το ρεπορταζάκι που… ψάρεψα αρχές Αυγούστου. Φρέσκο πράγμα σαν κάτι ψαράκια που έβγαλα με την πετονιά μου την ώρα που έφευγε το παπόρο για τα νησιά του Ιονίου.

Καλή σεζόν να έχουμε με διπλό στη Λαμία…