AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στόχος το νταμπλ και όχι τα περσινά λάθη

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (01/08) η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ για τη νέα σεζόν. Το «παρών» έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, καθώς και οι παλαιότεροι παίκτες, πλην των απόντων Λέμος και Ηλιόπουλου.

Την ομάδα καλωσόρισε στη νέα σεζόν ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος Χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης. Στην ομιλία του προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, είπε τα εξής: «Καλωσορίζω τους νέους, αλλά και τους παλιούς μας παίκτες στην ομάδα μας. Το ποια είναι η ΑΕΚ, ποια η ιστορία της και ποιο το μέγεθος της, πρέπει να το ξέρετε όλοι. Η περσινή σεζόν, μάς άφησε με ιδιαίτερα πικρό συναίσθημα, οπότε φέτος ο ένας και μοναδικός στόχος είναι να ξαναπαρουμε τα πρωτεία στην Ελλάδα. Να πάρουμε δηλαδή και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτά σίγουρα! Κι οπωσδήποτε θέλουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας. Οι παλιοί το γνωρίζουν. Όμως, πρέπει να ξέρετε και ότι ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται. Κι επειδή τη χρονιά που μας πέρασε, κάποιοι δεν φάνηκαν αντάξιοι του μεγέθους που λέγεται ΑΕΚ, θέλω να σας πω ότι αυτό δεν θα επιτρέψω να ξανασυμβεί. Σας ξεκαθαρίζω λοιπόν ότι φέτος δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με τίποτα λιγότερο από το νταμπλ. Είστε σπουδαίοι αθλητές με ποιότητα, επομένως με σωστή δουλειά, πειθαρχία και σεβασμό στο όνομα της μεγάλης ΑΕΚ, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο θα έρθουν ξανά στην τροπαιοθηκη μας. Σας εύχομαι υγεία και να είμαστε οικογένεια. Θέλω επίσης να σας πω ότι δεν πρόκειται να κάνουμε καμία έκπτωση σε θέματα πειθαρχίας. Οπότε κοιτάξτε να είστε συνεπείς και απόλυτα επαγγελματίες σε κάθε σας υποχρέωση. Και πάλι καλωσορίσατε στην ΑΕΚ μας και να έχουμε μια καλή σεζόν».

Από τη πλευρά του, ο προπονητής Αλέξης Αλβανός καλωσόρισε νέους και παλαιούς παίκτες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που είμαστε σήμερα εδώ όλοι μαζί. Είμαστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζει να βρισκόμαστε εδώ. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά και θα πολεμήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος ότι είστε οι καλύτεροι και θα το δείξουμε και στον κόσμο. Και τώρα πάμε για σκληρή δουλειά».