ΣΚΕΨΕΙΣ

Οι… παρατρεχάμενοι και τα “καρφιά” του Αλμέιδα

Συγκλονιστική η συνέντευξη του Ματίας Αλμέιδα που έβγαλε ειδήσεις για… παρατρεχάμενους στην ΠΑΕ ΑΕΚ με μπόλικα “καρφιά”.

Σε αυτή έκανε λόγο για αργές διαδικασίες και πως στη χώρα του, την Αργεντινή τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο το βλέπουν αλλιώς. Όπως τόνισε θα προτιμούσε να μιλάει απευθείας με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ και δεν τον βλέπει πολύ συχνά για να του μεταφέρει τις σκέψεις και τις απόψεις του και τα πράγματα να λύνονται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Επίσης ζήτησε χρόνο για να μπορέσει να βγάλει στο χορτάρι τη δουλειά του. Θα τον έχει; Κανείς δεν ξέρει! Ή όπως συμβαίνει στα πρώτα στραβά αποτελέσματα θα την πληρώσει εκείνος και κανείς άλλος. Μην σας παραξενέψει αν διαβάσουμε πάλι για το καλύτερο ρόστερ της 10ετίας – 20ετίας και πληρώσει το… μάρμαρο ο Αλμέιδα.

Σίγουρα στο παιχνίδι με τη Λαμία έγιναν αρκετά λάθη από τον Αργεντινό. Τεχνικής φύσεως μιλάω πάντα. Δεν γίνεται ο Βίντα να τον βλέπουμε ως δεξί εξτρέμ στη φάση του τρίτου γκολ του Πινέδα. Δεν γίνεται Τσούμπερ και Άμραμπατ να παίζουν τις πλευρές ενώ η ομάδα χρειάζεται πλάγια μπακ στο 3-5-2 ή όπως το βαφτίζουμε 3-1-4-1-1. Βάλτε σε αυτό και την τύχη που είχαμε με το μέρος μας στο πρώτο μισάωρο του αγώνα και κάντε τη… σούμα!

Από κει και πέρα η πόρτα για νέες αφίξεις στην ΑΕΚ δεν έχει κλείσει. Η ομάδα χρειάζεται μπακ, εξτρέμ και επιθετικό τουλάχιστον. Κάτι δηλαδή που γράφεται συνέχεια στον Τύπο. Ωστόσο χρειάζεται να γίνει οικογένεια. Αυτή τη λέξη την έβγαλε στο ματς με τη Λαμία αν δει κάποιος τόσο τους πανηγυρισμούς στα γκολ όσο και το πάθος αλλά και την αγκαλιά της εξέδρας των 1000 και παραπάνω Ενωσιτών που ταξίδεψαν στην πόλη της Φθιώτιδας.

Μπορεί φέτος τα έσοδα από την Ευρώπη να μην υπάρχουν, όμως υπάρχουν έσοδα από εισιτήρια διαρκείας και μεταγραφές… Ίσως κάτι τέλος πάντων μου λέει μέσα μου πως η σεζόν θα κλείσει με μια καλή και μεγάλη μεταγραφή.