AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκάθαρος ο Μουκουντί: Πρωτάθλημα και Champions League με την ΑΕΚ

Ο Αρόλντ Μουκουντί μίλησε στην ιστοσελίδα “90 Football” και αναφέρθηκε στους στόχους που έχει βάλει με την ΑΕΚ. Πρωτάθλημα και Champions League.

«Έκανα προετοιμασία με τη Σεντ Ετιέν, Πραγματοποιούσα κανονικά προπονήσεις, Επέστρεψα μετά από μια προπόνηση και ο ατζέντης μου, Τζον Ίνγκλις με πήρε τηλέφωνο και μου μετέφερε ότι υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ Και ότι με ήθελαν να υπογράψω το συντομότερο δυνατόν», είπε ο Καμερουνέζος στόπερ και πρόσθεσε: «Το συζητήσαμε. Από την αρχή είχα πειστεί. Μου είπε ότι ο προπονητής της ΑΕΚ με ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα εκεί. Πολύ γρήγορα είπα στον εαυτό μου ότι είναι ένας πολύ όμορφος προορισμός, ένας καλός σύλλογος και μια νέα πρόκληση».

Ο Μουκουντί αναφέρθηκε στους στόχους του με την ΑΕΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι στόχοι μου είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να παίξουμε στο Champions League. Αυτά τα δύο πράγματα θέλω να πετύχω σε αυτό το πολύ όμορφο κλαμπ. Από την αρχή ήξερα ότι για να έχω ελπίδες να αγωνιστώ στο Μουντιάλ του Κατάρ, θα έπρεπε να φύγω από τη Σεντ Ετιέν και να πάω σε έναν σύλλογο που θα αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο».