AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ παίζει στη γειτονιά της για το “2 στα 2” κόντρα στο Βόλο

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (21:30, Cosmote Sport 1) το Βόλο στη γειτονιά της και θέλει να κάνει το “2 στα 2” στο πρωτάθλημα της Super League. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στη Ριζούπολη, όπως και το επόμενο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Φυσικά ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών παρά τις τσουχτερές τιμές των απλών εισιτηρίων. Το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου θα καλυφθεί από τα διαρκείας της “Αγιά Σοφιάς” και άλλο ένα πάρτι μετά από αυτό στη Λαμία αναμένεται να στηθεί από τον λαό της ΑΕΚ.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ματίας Αλμέιδα έδειξε 3-5-2 στις προπονήσεις, το οποίο αλλάζει σε 3-1-4-1-1. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Γκατσίνοβιτς αλλά και η συμμετοχή του Μουκουντί για πρώτη φορά στην αποστολή. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στάνκοβιτς με την τριάδα των στόπερ να αποτελείται από τους Τζαβέλλα (θα δίνει βάθος), Βίντα και Χατζισαφί. Μπροστά από τα στόπερ, θα ξεκινήσει ο Σιμάνσκι, με εσωτερικούς μέσους τους Γιόνσον – Πινέδα, τον Τσούμπερ αριστερά στην πτέρυγα, τον Άμραμπατ δεξιά και τον Μάνταλο πίσω από τον Αραούχο.