AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα… σπρώχνει χοντρά για Πλάνιτς η ΑΕΚ

Διακαής πόθος της ΑΕΚ είναι ο Μπόγκνταν Πλάνιτς για το κέντρο της άμυνας. Εδώ και δύο χρόνια οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν τον τρόπο για να τον αποκτήσουν και δεν τα έχουν καταφέρει. Φέτος ήρθε η στιγμή!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που βγήκαν αρχικά από τη Σερβία και εν συνεχεία επιβεβαιώθηκαν από το Ισραήλ (αλλά όχι από την ΑΕΚ), οι κιτρινόμαυροι προσέφεραν 1.300.000 εκατ. ευρώ για την αγορά του 30χρονου στόπερ. Η Μακάμπι Χάιφα δεν θέλει να πουλήσει τον στυλοβάτη της άμυνας στην κατάκτηση των δύο σερί πρωταθλημάτων που κατέκτησε, αλλά ίσως είναι αναγκασμένη να τον αποχωριστεί, αφού Σέρβοι και Ισραηλινοί αναφέρουν πως η ΑΕΚ σκοπεύει-αν χρειαστεί-να καλύψει και τη ρήτρα 1,8 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του.

Ο παίκτης φέρεται να έχει ενημερώσει τη Μακάμπι Χάιφα πως θέλει να αποχωρήσει για την Ένωση, η οποία λέγεται ότι του προσφέρει και συμβόλαιο με 200.000 ευρώ παραπάνω ετησίως. Οι Ισραηλινοί προτίθενται να του κάνουν πρόταση επέκτασης συμβολαίου (το τρέχον λήγει το 2023) σε μια ύστατη προσπάθεια να τον κρατήσουν, αλλά τα ΜΜΕ της χώρας δεν είναι και πολύ αισιόδοξα.

Δεν αποκλείεται ο Πλάνιτς να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League