AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Ο διπλο-τριπλοθεσίτης Κλάτενμπεργκ δεν βοήθησε τη διαιτησία, αποτυχημένη η θητεία του

Τον Άγγλο Στίβεν Μπένετ για τη θέση του αρχιδιαιτητή αντί του Μαρκ Κλάτενμπεργκ πρότεινε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος. Υπέρ του και ο Γιώργος Κοσμάς από πλευράς ΑΕΚ.

«Λέμε “όχι” στην παραμονή Κλάτενμπεργκ, που ολοκλήρωσε μία άκρως αποτυχημένη θητεία. Ο… διπλο-τριπλοθεσίτης Κλάτενμπεργκ δεν βοήθησε την ελληνική διαιτησία να παρουσιάσει καμία πρόοδο, δεν ανέδειξε ούτε έναν νέο διαιτητή, δεν είδαμε κανένα βήμα μπροστά, επί θητείας του. Κι όλα αυτά με μισθό 500.000 ευρώ», σχολίασαν οι κιτρινόμαυροι.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Στίβεν Μπένετ, τον οποίο πρότεινε η ΕΠΟ για διάδοχο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, επισημαίνοντας η Ένωση: «Ο Μπένετ ως υπεύθυνος για τους παρατηρητές, έμεινε μακριά από επαφές και… στενές σχέσεις».

Επιπλέον, ο Γιώργος Κοσμάς σχολίασε για το συγκεκριμένο θέμα: «Η Λίγκα μπορεί να προτείνει, να επιδιώξει να υπάρξουν κι άλλα ονόματα-προτάσεις στο τραπέζι (από UEFA ή FIFA) όμως δεν μπορεί να αποφασίσει γι αυτό το θέμα του αρχιδιαιτητή. Να πράξουμε θεσμικά, καταστατικά και σύννομα».

Ακόμη, για την πρόταση που έγινε για παραμονή Κλάτενμπεργκ με σκοπό να οργανώσει την επαγγελματική διαιτησία και για το ενδεχόμενο οικονομικής συνεισφοράς των ομάδων, από την πλευρά της ΑΕΚ ειπώθηκε: «Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δώσει ούτε σεντ».