WEB TV

Γιόνσον: Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έκανε ο Γενς Γιόνσον, ο οποίος έδειξε ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα παίξω σε μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, αυτός ήταν ο λόγος, που επέλεξα την ΑΕΚ. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου θα παίξω σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία διεκδικεί τίτλους. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος και ο λόγος, που επέλεξα να έρθω. Υπέγραψα για 4 χρόνια. Είμαι εδώ για να κερδίσω. Ένας σύλλογος όπως η ΑΕΚ, πρέπει να έχει πάντα ως στόχο τη νίκη. Μίλησα με τον προπονητή και τη διοίκηση, έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για τον σύλλογο και ανυπομονώ να είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ.

Το γήπεδο είναι πραγματικά εκπληκτικό. Ανυπομονώ να παίξω εδώ, να είμαι κομμάτι της ιστορίας. Είναι μια τεράστια τιμή για εμένα. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν φοβερή. Ο ήλιος λάμπει, η χώρα είναι πανέμορφη, ο πολιτισμός και ειδικά οι άνθρωποι.

Θεωρώ ότι τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού μου είναι οι κερδισμένες μονομαχίες στη διεκδίκηση της μπάλας, το μοίρασμα του παιχνιδιού, οι κοντινές μεταβιβάσεις και ότι δεν χάνω την μπάλα συχνά. Δεν έχω αποβληθεί. Σε όλη μου την καριέρα έχω χάσει μόλις μία φορά ένα παιχνίδι λόγω πέντε κίτρινων καρτών στο πρωτάθλημα, οπότε είμαι ένας καθαρός παίκτης. Μου αρέσει να κλέβω την μπάλα χωρίς να κάνω φάουλ. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ μαζί σας.

Ανυπομονώ να σας γνωρίσω στο καινούργιο μας γήπεδο. Θα είναι εκπληκτικά και είμαι περήφανος που θα φοράω αυτήν τη φανέλα».