ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατές του Ονείρου: Να χαρούμε ΟΛΟΙ το σπίτι μας

Η Α.Ε.Κ, η Ομάδα της Προσφυγιάς, επιστρέφει στην Ιθάκη της, στο Σπίτι της, και η Χαρά μαζί με τη Συγκίνηση κορυφώνονται όσο πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα περάσουμε το κατώφλι για την θριαμβευτική επανεκκίνηση της Ιστορίας μας.

Μέσα στον ενθουσιασμό μας για το Θαυμαστό Έργο Ζωής στην πατρώα Γη της Προσφυγομάνας, που υλοποίησε κόντρα σε θεούς και δαίμονες ο Δ. Μελισσανίδης με συνοδοιπόρο βέβαια το μάχιμο κόσμο της Α.Ε.Κ, βιώνουμε και μια αίσθηση μελαγχολίας, για ένα και μόνο λόγο: τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που σε αρκετές περιπτώσεις υπερβαίνουν τις οικονομικές δυνατότητες πολλών εκ των φιλάθλων μας.

Η Α.Ε.Κ είναι Λαϊκή Ομάδα, σάρξ εκ της σαρκός του Λαού μας.

Κι αυτός ο Λαός έχει δικαίωμα να τη χαρεί, μετά από τόσες και τόσες περιπέτειες, αγωνίες και αγώνες!

Θεωρούμε λοιπόν αναγκαίο να επανεξεταστεί η τιμολογιακή πολιτική των εισιτηρίων διαρκείας σε ορισμένες τουλάχιστον θύρες, ώστε αυτά να είναι πιο προσιτά για τη μεγάλη μάζα του κόσμου μας και ειδικά σε μια εποχή που οι οικογένειες βιώνουν φοβερές οικονομικές δυσκολίες.

Στο κάτω-κάτω ας πληρώσουν ακόμη κάτι παραπάνω οι έχοντες, οι.. “VIP” και οι παρα…vip! Λίγο μας κόφτει.
Όμως ο μεροκαματιάρης, ο άνεργος, ο οικογενειάρχης, ο νέος, θα πρέπει να τύχουν πιο ευμενούς αντιμετώπισης.

Η ίδια η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως να δώσει την πιο δίκαιη λύση για τον κόσμο και όχι κάποιοι άχρωμοι και άοσμοι τεχνοκράτες των γραφείων.

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ