AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Ρώσοι επαναφέρουν την περίπτωση Ρακίτσκι για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση στα στόπερ με τις πληροφορίες να θέλουν τον Ματίας Αλμέιδα μάλιστα να έχει εισηγηθεί την απόκτηση δύο βασικών. Έτσι λοιπόν οι Ρώσοι μπλέκουν το όνομα του Γιάροσλαβ Ρακίτσκι, το οποίο ακούγεται για δεύτερη φορά.

. Τον Μάρτιο και μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το παραθυράκι της FIFA, κάνοντας δικό της τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Εκείνη την περίοδο, αναπτύχθηκε η φημολογία, πως οι κιτρινόμαυροι, ενδιαφέρονται και για τον 32χρονο στόπερ. Το θέμα δεν προχώρησε ποτέ, με τους Ρώσους όμως, να ξαναβάζουν την Ένωση στο κόλπο απόκτησης του έμπειρου αμυντικού.

Συγκεκριμένα, διάφορα ρωσικά δημοσιεύματα, ανέφεραν για το μέλλον του Ρακίτσκι πως «μέσα στις επιλογές του μπορεί να είναι η ΑΕΚ και η Μπασάκσεχιρ, ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον τις προηγούμενες εβδομάδες».

Την φετινή αγωνιστική περίοδο, ο 32χρονος στόπερ κατέγραψε 23 συμμετοχές, δύο γκολ και έξι ασίστ με τη Ζενίτ. Από το ρωσικό σύλλογο αποχώρησε τον Μάρτιο, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.