ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Οι φουστανέλες δια στόματος Μπέου και η συνύπαρξη Μπαλτάκου – Μαρινάκη

Αρκετά ενδιαφέρουσα θα είναι και η νέα αγωνιστική σεζόν από άποψης παρασκηνίου. Ήδη άρχισαν οι μπηχτές Μπέου περί φουστανελλάδων, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνύπαρξη Μπαλτάκου (ΕΠΟ) και Μαρινάκη (Super League).

Διαβάζοντας το παρασκήνιο του μετρ του είδους Ευάγγελου Μίχου διαπιστώνουμε τα εξής:

Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μπέος πάντως πέταξε τις μπηχτές του και για τις πρόσφατες εκλογές, σχετικά με 6 ΠΑΕ που μέσα σε μια νύχτα… εγκατέλειψαν τον Πανουργιά Παπαϊώαννου και τελικά ψήφισαν τον Βαγγέλη Μαρίνακη. Ο Δήμαρχος και ιδιοκτήτης του Βόλου μίλησε για … “6 φουστανέλες με δαντέλα” χωρίς να κατονομάσει. “Φωτογράφισε” Σπανό (Ατρόμητο), Μποροβήλο (Αστέρα), Κωστούλα (Παναιτωλικό), Χρηστοβασίλη (ΠΑΣ), Μπούση (ΟΦΗ) και Κομπότη (Λεβαδειακό)! Αυτοί σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Αχιλλέα φέρεται να άλλαξαν τις ψήφους τους κι ανάγκασαν τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να αποσύρει την υποψηφιότητά του λίγο πριν από την εκλογική αναμέτρηση. Παρότι το προηγούμενο βράδυ, όταν τηλεφώνησαν στον ιδιοκτήτη της Λάμιας από τον Ολυμπιακό για να τον ενημερώσουν πως κατεβαίνει ο Μαρινάκης και να του ζητήσουν να αποσυρθεί, αυτός αρνήθηκε γιατί υποστήριξε πως είχε μπετόν 7 ομάδες μαζί με την δική του, συν την ψήφο της ΕΠΟ.

6/ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: αν υπολογίσουμε πως ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λαμία, Βόλος και ΕΠΟ δεν ψήφισαν τελικά τον Μαρινάκη, τότε απο τις 6 ομάδες που ισχυρίστηκε ο Μπέος πως το…γύρισαν, περισσεύουν οι τρεις. Προφανώς και κάπου… βερμπάλισε ο ισχυρός άνδρας του Βόλου. Όσον αφορά στο λευκό του Παναθηναϊκού, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να ψηφίσει τον …Ολυμπιακό, άσχετα αν κάποιοι χρεώνουν στον Αλαφούζο πως αρχικά ήταν θετικός για την υποψηφιότητα Παπαϊωάννου και μετά λόγω Μαρινάκη το γύρισε στην… “επιφανειακή” ουδετερότητα, που στην πραγματικότητα ήταν όμως… λευκό στήριξης του. Η ουσία είναι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορούσε να δεχτεί μετά την ΕΠΟ και στην Λίγκα οι Μελισσανίδης – Παπαδόπουλος να περάσουν δικό τους πρόεδρο, δηλαδή μετά τον Μπαλτάκο και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου αντίστοιχα. Οπότε πλέον αναμένεται να έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι συνεδριάσεις της ΕΠΟ με την παρουσία του προέδρου Μπαλτάκου και του… αντιπροέδρου (οφίτσιο λόγω Λίγκας) Μαρινάκη. Κοντός ψαλμός αλληλούια.