Ο λαός της ΑΕΚ “έσπασε” την πρώτη μέρα το φράγμα των 4.000 διαρκείας

Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν εκεί από νωρίς το πρωί. Άλλοι από τα ξημερώματα. Έξω από το ΟΑΚΑ. Από την αίθουσα “Κασσιμάτης” για να προμηθευτεί ένα διαρκείας που οδηγεί στον παράδεισο του νέου γηπέδου της Ένωσης.

Την πρώτη μέρα ο λαός της ΑΕΚ κατάφερε να “σπάσει” το φράγμα των 4.000 διαρκείας όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Αριθμός που αποτελεί – ρεκόρ.

Αυτό μάλιστα που λένε οι κιτρινόμαυροι είναι πως η πρώτη ημέρα διάθεσης ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και δεν ξέρουν τι να πουν για να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την ανταπόκριση, αλλά και την κατανόηση που έδειξαν όλοι όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ, όπου υπήρχαν πρωτοφανείς… ουρές από Ενωσίτες.

Από δω και πέρα η διάθεση των διαρκείας θα συνεχιστεί ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το κόσμο της ομάδας, για τη πέρα από κάθε προσδοκία ανταπόκριση του, στη πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη χρονιά της επιστροφής μας στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ταυτόχρονα θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη κατανόηση που έδειξαν οι πολυπληθείς φίλοι μας που έχουν δώσει από νωρίς το παρών στην αίθουσα διάθεσης των καρτών διαρκείας.

Η τεράστια προσέλευση, που ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια του μηχανισμού εξυπηρέτησης, καθιστά αδύνατο να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εντός της ημέρας όλοι όσοι βρέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διευκόλυνση τους προχωρά σε διαδικασία προτεραιότητας με βάση αύξοντα αριθμό, που δίνεται σε όλους όσοι βρίσκονται ήδη σε αναμονή.

Αναλυτικά:

– Σήμερα (29/6), έως το πέρας της λειτουργίας του φυσικού σημείου πώλησης στο ΟΑΚΑ θα εξυπηρετηθούν όσοι έχουν αριθμό μέχρι και το 330.
– Αύριο Πέμπτη (30/6) θα εξυπηρετηθούν όσοι (από σήμερα) κατέχουν τους αριθμούς από το 331 έως και 660.
– Τη Παρασκευή (1/7) θα εξυπηρετηθούν όσοι κατέχουν τους αριθμούς από 661 έως και 1.000.

Ως εκ τούτου και για να μην υπάρξουν προβλήματα στη διαδικασία της διάθεσης των διαρκείας, παρακαλούμε μέχρι και τη Παρασκευή (1/7) να προσέρχονται μόνο όσοι έχουν αύξοντα αριθμό.

Για τη συνέχεια της διαδικασίας από το Σάββατο (2/7) θα υπάρξει εγκαίρως νεότερη ενημέρωση.