AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επόμενη μέρα στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο Πόλυς Χατζηιωάννου;

Συχνά πυκνά διαβάζουμε δημοσιεύματα, άλλα ευσταθούν άλλα είναι απλά φήμες, πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την ολοκλήρωση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα πουλήσει όλο το “πακέτο” που λέγεται ΑΕΚ (ΠΑΕ, προπονητικό και γήπεδο).

Διαβάσαμε για το όνομα του μεγιστάνα Καλτσίδη, ακούσαμε για τη φήμη περί Πέτρου Κόκκαλη, τώρα το AEK24HOURS σας μεταφέρει από ένα τραπέζι στο οποίο βρεθήκαμε προσφάτως πως δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση αν η επόμενη μέρα στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο Πόλυς Χατζηιωάννου.

Και ρωτάμε: Μπορεί; Η απάντηση είναι ναι!

Ο Πόλυς Χατζηιωάννου γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του. Έχει αποκαλέσει “μικρόβιο” την ΑΕΚ ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε βρεθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μέσα στην “Αγιά Σοφιά” συν ότι ο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον διοικητικό ηγέτη των κιτρινόμαυρων. Μάλιστα αναγνωρίζει τον αγώνα που έδωσε για την κατασκευή του γηπέδου, τον πόλεμο που δέχθηκε και τα εμπόδια που βρήκε στο δρόμο του, τα οποία όπως είχε δηλώσει στην παρουσίαση του βιβλίου “Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου” στην Κύπρο “είναι Πόντιος και με το πείσμα του είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει”. Και τα κατάφερε.

Δεν θα μας κάνει λοιπόν καμία εντύπωση αν ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ο οποίος μπορεί με τα… λεφτά του να κάνει πλάκα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να μπει δυνατά για την αγορά όλου του “πακέτου” ΑΕΚ. Εμείς θέλουμε. Εκείνος ξέρουμε ότι το θέλει αλλά κάτι για την ώρα δεν τον αφήνει να πάρει την τελική απόφαση.