AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πολλές απουσίες η αποστολή της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (photo)

Η ΑΕΚ δίνει το τελευταίο της παιχνίδι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό. Τα προβλήματα είναι αρκετά για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο ενώ η Ευρώπη έχει κάνει… φτερά.

Η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για την τελευταία προπόνηση έχει ως εξής;

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους. Ο Πολωνός μέσος ακολούθησε θεραπεία, όπως και οι Γιώργος Τζαβέλλας, Όγκνιεν Βράνιες και Ντάρκο Γέβτιτς.

Ο Αντρέ Σιμόες έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε θεραπεία και γυμνάστηκε ατομικά. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα Play-Offs.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισλέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Μιτάι, Κορνέζος, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.