AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται ο Αλμέιδα και πιάνει δουλειά για το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα έρχεται στην Αθήνα και σηκώνει μανίκια για το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος τεχνικός την Κυριακή ή το αργότερο τη Δευτέρα θα είναι και πάλι στη χώρα μας.

Τότε θα βάλει επί τάπητος όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Όπως είναι η προετοιμασία η έναρξη της οποίας θα γίνει με τεστ και εργομετρικά στις 6 Ιουλίου, όμως αυτό αφορά κυρίως τους διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές μέχρι τις 15 Ιουνίου, περίπου.

Οι υπόλοιποι μη διεθνείς, αλλά και παίκτες από την ΑΕΚ Β, που είναι πιθανό να επιλεγούν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας θα ξεκινήσουν νωρίτερα δουλειά στα Σπάτα. Από τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου συγκεκριμένα, κάτι που απομένει να «κλειδώσει».

Επιπλέον, θα υπάρξουν και προγράμματα ατομικής εκγύμνασης των παικτών πριν την έναρξη της προετοιμασίας, που θα σταλούν στους παίκτες ανάλογα με το αν είναι διεθνείς ή όχι.

Από κει και πέρα ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει επαφές με ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ, με αυτούς που επιστρέφουν από δανεισμό αλλά και με εκείνους που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Έπειτα θα προχωρήσουν και οι μεταγραφές.