AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον Μάιο η απόφαση για προπονητή: Ο Πίρλο, ο Φαριόλι και ο Ρούντι Γκαρσία

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το θέμα του ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει τον κιτρινόμαυρο “ηλεκτρικό” πάγκο θα ξεκαθαρίσει τον Μάιο.

Χθες Ιταλός δημοσιογράφος έβαλε στο κάδρο της Ένωσης τον Αντρέα Πίρλο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να διαψεύδει.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Οράτσιο Ακομάντο στον λογαριασμό του στο twitter ανέφερε πως ο Ρούντι Γκαρσία αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ και πως η Ένωση έχει στο κάδρο δύο Ιταλούς τεχνικούς, τον πρώην τεχνικό της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο και τον 33χρονο προπονητή της Αλάνιασπορ, Φραντσέσκο Φαριόλι.

Ωστόσο η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν άμεση λέγοντας πως “δεν ισχύει κάτι”.

Παρόλα αυτά ο 42χρονος Ιταλός προπονητής μπορεί να έχει προταθεί, να υπάρχει στο κάδρο της ΑΕΚ, αλλά εκείνη να κρατάει χαμηλά την μπάλα όπως κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όσον αφορά τον Ρούντι Γκαρσία, μπορεί ο Ιταλός δημοσιογράφος να υποστηρίζει πως απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές των κιτρινόμαυρων και πως μπορεί να υπάρξει άμεσα νέα πρόταση.