AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το +1 να το κάνει +4 απόψε το βράδυ!

Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (19:30, Cosmote Sports 1) τον Άρη στο ΟΑΚΑ με στόχο το προβάδισμα του +1 να το κάνει +4 και να πάρει βαθιά ανάσα για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στο μίνι πρωτάθλημα. Ωστόσο η Ένωση βρίσκεται σε καλύτερη μομέντουμ, καθώς προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου μπορούσε να πανηγυρίσει ακόμα και τη νίκη (1-1).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γέβτιτς, Τζαβέλλα, Μάνταλου και Βράνιες. Εκτός αποστολής της ΑΕΚ έμειναν μόνο οι Σιμόες και Ανσαριφάρντ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Μια πιθανή 11άδα θα μπορούσε να είναι η εξής: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο.