AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Μανωλίδης

Για ακόμα μία φορά, το τμήμα ποδηλασίας έφερε πολλές επιτυχίες στην ΑΕΚ.

Ο Στράτος Μανωλίδης στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας πίστας του 2022, καθώς επικράτησε στον αγώνα αποκλεισμού, με μεγάλη διαφορά κιόλας σχεδόν μιας στροφής, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Ως εκ τούτου, νίκησε όλο τον ανταγωνισμό των Παίδων και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος. Ύστερα, στον αγώνα του σκρατς 30 γύρων, κι ενώ έφθανε πολύ κοντά στο 2ο χρυσό της ημέρας, μία πτώση ενός ποδηλάτη τον έριξε μαζί με άλλους πολλούς ποδηλάτες και έχασε ένα ακόμα μετάλλιο.

Έπειτα, μεγάλες νίκες είχε η ΑΕΚ και στον σπουδαίο αγώνα ATTICA RACE, που επέστρεψε στο καλεντάρι μετά από 10 χρόνια. Το Σάββατο (2/4) έγινε ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο και Χρυσός Νικητής στην κατηγορία Μάστερ Δ΄ ήταν ο Κώστας Κατσιλιέρης, με 2ο στην κατηγορία Μάστερ Γ΄ τον Ευάγγελο Σακελλή.

Την Κυριακή (3/4) έγινε ο αγώνας αντοχής Αθηνών – Σουνίου και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Στην κατηγορία Γυναικών, κατέκτησε το χρυσό η Μυρτώ Τέσκου! Στη Κατηγορία Μάστερ Δ΄, ο Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε κι αυτός χρυσό μετάλλιο, ενώ στη κατηγορία Μάστερ Γ΄, ο Ευάγγελος Σακελλής πήρε το χάλκινο μετάλλιο.