AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η θέση της ΑΕΚ για προπονητή: Δεν μπαίνει σε ονοματολογία, υπάρχει συγκεκριμένη λίστα

Από το AEK24HOURS σας έχουμε αποκαλύψει ότι οι τελικές αποφάσεις για προπονητή στην ΑΕΚ θα παρθούν τον Μάιο. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ που μετά το νέο όνομα προπονητή, αυτό του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τους τόνους.

Αναφορικά με τον Ντι Φραντσέσκο, πρόκειται για τον παλιό παίκτη της Ρόμα με πολύ καλές σεζόν στην Σασουόλο (2012-2017) και τη Ρόμα (2017-2019), αλλά με πτωτική πορεία την τελευταία διετία σε Κάλιαρι και Βερόνα. Σύμφωνα με την τοποθέτηση της ΠΑΕ, «… η ΑΕΚ έχει εξετάσει και εξετάζει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν υπάρχει ακόμα η παραμικρή απόφαση, υπάρχει συγκεκριμένη λίστα επιλογών που εξετάζονται. Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμία διαδικασία ονοματολογίας μέχρι να υπάρξει κάτι σοβαρό και προχωρημένο προκειμένου να ενημερώσουμε υπεύθυνα».

Μέσα σε όλα αυτό το παιχνίδι της προπονητολογίας υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που πολλοί αποφεύγουν να τονίσουν. Ο νέος προπονητής σίγουρα ελκύεται από τα γήπεδα σε Σπάτα και Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά αυτό που τον νοιάζει είναι να δει αν η ΑΕΚ θα μπει στην Ευρώπη. Θα παίζει η ΑΕΚ στην Ευρώπη τον προσεχή Ιούλιο; Όταν το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί σε μερικές εβδομάδες, στο τέλος των play off της Super League, τότε θα γίνουν και οι αποφασιστικές επαφές για το νέο προπονητή, που θα έχει την τιμή να κοουτσάρει την ομάδα στον πρώτο αγώνα της στο νέο γήπεδο.