AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για την πρώτη νίκη στα πλέι οφ και οι σκέψεις του Οφρυδόπουλου για την 11άδα στο Φάληρο

Την πρώτη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ ψάχνει η ΑΕΚ. Αντίπαλός της στο αποψινό (20:00, Novasports Prime) παιχνίδι ο Ολυμπιακός στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Μετά την ισοπαλία (με καλή εμφάνιση) με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα (0-1) από τον ΠΑΟΚ. Κρατά μεν την 3η -και προνομιούχο για την Ευρώπη (Europa Conference League)- θέση στα χέρια της, όμως πλέον η κατάσταση έχει γίνει πολύ οριακή, με τον Άρη στο -1 και τους «πράσινους» στο -3.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τους Γιώργο Τζαβέλλα, Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ που το Σάββατο ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, αλλά και τον Ντάρκο Γέβτιτς. Υπενθυμίζεται ότι οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν την Παρασκευή (1/4) την ανίχνευση ενός κρούσματος κορωνοϊού στις τάξεις τους.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Με τις παραπάνω απουσίες ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος καλείται να διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται τους παίκτες και να παρατάξει τους πιο έτοιμους 11 στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας αποφασιστικότητα. Ο προπονητής της ΑΕΚ σκέφτεται να ξεκινήσει σε σχηματισμό 4-2-3-1 και με τους εξής παίκτες: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Γκαρσία, Μάνταλος, Τσούμπερ, Αραούχο.