AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Πανόραμα της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Super League Κ15! Όσα είπαν προπονητής και αρχηγός της ΑΕΚ!

Η Super League διοργάνωσε το Πρωτάθλημα Super League K15 και η ανάδειξη του Πρωταθλητή, θα γίνει μέσα από την Τελική Φάση (final 4) του Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 (Ημιτελικοί) και την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 (Τελικός) στο Γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Οι Ημιτελικοί και ο Τελικός θα μεταδοθούν απευθείας από το Novasports START, από το WEB TV του novasports.gr και από το YouTube κανάλι του novasports.

Στην περιγραφή των Ημιτελικών Αγώνων θα είναι ο Ηλίας Βλάχος και στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου ο Αποστόλης Νταλούκας.

Οι Ημιτελικοί και ο Τελικός θα προβληθούν επίσης απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

*Σημειώνεται ότι η είσοδος στο Γήπεδο του Παναιτωλικού θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο μέσω ονομαστικών προσκλήσεων, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, με την επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών.

Η ιστοσελίδα της Super League φιλοξενεί δηλώσεις των προπονητών των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League Κ15 καθώς και στατιστικά στοιχεία της περιόδου 2021-2022.

ΑΕΚ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ – Προπονητής

“Η συμμετοχή μας στο Final 4 του πρωταθλήματος Super League K15 αποτελεί μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς, αφού είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ήταν ο βασικός στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή της προετοιμασίας και φτάσαμε δίκαια στην επίτευξή του.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την αφοσίωση που έδειξαν, τους αξίζει να απολαύσουν αυτή την εμπειρία.

Όλοι γνωρίζουμε ότι εκπροσωπούμε έναν μεγάλο σύλλογο που στο DNA του είναι να πρωταγωνιστεί πάντα και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Με ταπεινότητα και σεβασμό, όπως ήμασταν σε όλη τη σεζόν, θα πορευτούμε και στην τελική φάση.”

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ – Αρχηγός

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το επίτευγμά μας να προκριθούμε στο Final-4 του πρωταθλήματος Super League K15 και νιώθουμε ανυπομονησία να έρθει η ώρα να παίξουμε σε αυτό.

Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα και στο επιτελείο της Ακαδημίας που μας καθοδηγεί.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε ότι εκπροσωπούμε έναν μεγάλο σύλλογο και θα πάμε στα τελικά για να έχουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία.

Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Έχουμε μία καλή ομάδα που είναι ικανή για τα πάντα.”

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΣ – Προπονητής

“Στον ημιτελικό παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς και θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σεζόν που έχουμε κάνει και θέλουμε να δείξουμε την ποιότητά μας στο χορτάρι, ο στόχος ήταν εξαρχής η παρουσία μας στο Final Four κάτι που επετεύχθη.

Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και σε ολόκληρο το επιτελείο, θα αγωνιστούμε όπως οφείλει να κάνει ο Ολυμπιακός με στόχο τη νίκη.”

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΗΣ – Αρχηγός

“Σαν ομάδα ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχουμε ένα καταπληκτικό Final Four.

Είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή για όλους τους παίκτες που θα συμμετάσχουν. Είναι μια περίοδος που θα χορτάσουμε το ποδόσφαιρο και θα χαρούμε όλοι αυτές τις στιγμές.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα μας μείνουν πολλές και ωραίες αναμνήσεις.

Προσωπικά ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία, με τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου.

Είναι μια περίοδος απαιτητική και θέλει ειδική μεταχείριση.

Από την αγωνιστική περίοδο πριν τα Final Four, έχουμε δει ότι κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να είναι σίγουρο.

Προετοιμαστήκαμε, δουλέψαμε και είμαστε έτοιμοι για τον ημιτελικό.

Σκοπεύουμε σαν ομάδα να ολοκληρωθεί η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ελπίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.”

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΗΣ – Προπονητής

“Θα ξεκινήσω από την ιδιαιτερότητα του φετινού πρωταθλήματος που έγινε σε έναν όμιλο και έδωσε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να παίξουν πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια, αποκομίζοντας πολλές και ιδιαίτερες εμπειρίες, πολύ σημαντικές για την εξέλιξή τους.

Σαν γκρουπ είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή που είχαν να κάνουν με τραυματισμούς, covid αλλά και προσαρμογή στο πρωτάθλημα, τα οποία όμως ξεπεράσαμε με υπομονή και ομαδική δουλειά.

Βήμα-βήμα βελτιωθήκαμε σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, οπότε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας.

Ο πραγματικός στόχος είναι να ζήσουν τα παιδιά την εμπειρία και τον ανταγωνισμό ενός ημιτελικού κι ενός τελικού. Αυτό προϋποθέτει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια κάτι το οποίο είναι στόχος αλλά όχι αυτοσκοπός.

Το ευτύχημα για μένα, εκτός από τους πολύ καλούς συνεργάτες, είναι ότι αυτά τα παιδιά σε εμπνέουν για να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος. Έχουμε καταπληκτικά παιδιά στην ομάδα μας.”

ΘΑΝΟΣ ΖΩΓΑΣ -Αρχηγός

“Ήταν μια διαφορετική σεζόν για όλους μας μετά από τι αγωνιστικές διακοπές των προηγούμενων ετών λόγω πανδημίας.

Παράλληλα, ο ενιαίος όμιλος Super League οδήγησε στο να έχουμε πολλούς ανταγωνιστικούς αγώνες ανά την Ελλάδα.

Έχουμε δουλέψει από τις αρχές Αυγούστου, μαζί με τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας, για να δημιουργήσουμε μια ποιοτική και πειθαρχημένη ομάδα.

Η συμμετοχή μας σε μια διοργάνωση όπως το Final 4 σίγουρα βοηθάει στην εκπαίδευση και την εξέλιξή μας ως ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έφτασαν εδώ.”

ΠΑΟΚ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ – Προπονητής

“Mετά από μακρά περίοδο αποχής λόγω της πανδημίας, και επιστροφής στην αγωνιστική δράση, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Φυσικά, είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι για πρώτη φορά σ’ αυτή την ηλικιακή κατηγορία το πρωτάθλημα διεξήχθη πανελλαδικά και ενιαία.

Και ο ανταγωνισμός και οι εικόνες και οι εμπειρίες είναι πολύτιμες σ’ αυτή την ηλικία.

Μπροστά μας τώρα είναι η τελική φάση του πρωταθλήματος, για την οποία τα παιδιά αδημονούν και είναι αποφασισμένα να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Είναι σημαντικό  το ότι υπάρχει το Final Four, δεδομένου ότι θεωρούμε «πολύτιμα» αυτά τα παιχνίδια για την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και αγωνιστικά και νοητικά και ψυχικά.

Αντιμετωπίζουμε την τελική φάση σαν γιορτή – έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο, άλλωστε  – στοχεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος φυσικά, κι ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να είναι υγιή, να παλεύουν πάντα για το καλύτερο που μπορούν και να χαίρονται τις στιγμές.”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΙΔΗΣ – Αρχηγός

“Αν και η προηγούμενη χρονιά ήταν δύσκολη λόγω της πανδημίας, καθώς μείναμε για μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων, καταφέραμε φέτος με ομαδική προσπάθεια,  πολλή δουλειά, όπως φυσικά και με την στήριξη των προπονητών μας να φτάσουμε στο Final Four και γιατί όχι στον τελικό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ήρθα εδώ στα έξι μου χρόνια και καθημερινά βελτιώνομαι στις προπονήσεις.

Αγαπάω το ποδόσφαιρο, παίρνω μεγάλη χαρά παίζοντας ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι για όλα τα παιδιά ισχύει το ίδιο.

Ευελπιστώ να απολαύσουμε το παιχνίδι, να είμαστε όλοι υγιείς και φυσικά ελπίζω να προκριθούμε στον τελικό και να σηκώσουμε το τρόπαιο.”

H Super League εκφράζει τις ευχαριστίες της στην ΠΑΕ Παναιτωλικός και τα στελέχη της, τους αρμόδιους φορείς του Γηπέδου Παναιτωλικού, καθώς και το Δήμο Αγρινίου.

MATCH PROGRAMME U15-2022