AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλάνο… Κριχόβιακ απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα τις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις κι έπειτα θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογράψει τρίμηνο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Πολωνός μέσος τόσο με προσωπικές του ενέργειες όσο και των ανθρώπων της Ένωσης κατάφερε από χθες να βρίσκεται στη χώρα μας και στόχος του είναι να προπονηθεί ώστε να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Για το λόγο αυτό ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ετοιμάζει αγωνιστικό πλάνο “ραμμένο” στα μέτρα του προκειμένου η ΑΕΚ να κερδίσει τους Θεσσαλονικείς. Μία νίκη που θα δώσει στους κιτρινόμαυρους μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση της 3ης θέσης έναντι Άρη και Παναθηναϊκού.

Μπορεί η τελευταία επίσημη συμμετοχή του να καταγράφεται στις 5 Δεκεμβρίου, ωστόσο αυτό οφείλεται στο ότι έχασε λόγω αποβολής τα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν έκτοτε, όπως και ένα ακόμη που αναβλήθηκε. Πάντως ο 32χρονος μέσος έκανε κανονικά χειμερινή προετοιμασία με την Κράσνονταρ, συμμετείχε και στα επτά φιλικά που έδωσε η ομάδα του τον Φεβρουάριο (τελευταίο στις 20/2) εν όψει της επανέναρξης του ρωσικού πρωταθλήματος, ενώ έκανε προπονήσεις μαζί της μέχρι και τα τέλη της περασμένης εβδομάδας.