AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Γκαρσία, αλλά χωρίς Σιμόες κόντρα στον ΠΑΟΚ (photo)

Ο Λιβάι Γκαρσία κατάφερε να μπει στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση (19:30) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, παρά την ταλαιπωρία που είχε τις προηγούμενες δύο μέρες από ίωση. Ο 24χρονος εξτρέμ τέθηκε στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Αντίθετα, ο Αντρέ Σιμόες που είχε ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική του, κόλλησε και εκείνος με ίωση, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ, όπως για τους ίδιους λόγους εκτός είναι και οι Νταμιάν Λε Ταλέκ, Στράτος Σβάρνας, Ντάρκο Γέβτιτς που δεν συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα.

Στα Σπάτα, δε, τα τελευταία 24ωρα άπαντες είναι με μάσκα και έχουν από χθες ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για περιορισμό της διασποράς της ίωσης που έχει χτυπήσει την ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως με ίωση ήταν και ο Ηλίας Κυριακίδης που σήμερα επέστρεψε κανονικά και εκείνος στο προπονητικό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Λιβάι Γκαρσία επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ οι Νταμιάν Λε Ταλέκ, Στράτος Σβάρνας, Αντρέ Σιμόες και Ντάρκο Γέβτιτς δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα λόγω ίωσης.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα των Play-Offs με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισλέν, Βράνιες, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Φράνσκον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.