AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με 11 γκολ στα Ημιτελικά η ΑΕΚ

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα η ΑΕΚ επικράτησε με 11-2 στη Σάμο της τοπικής ομάδας και προκρίθηκε στα Ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Futsal Ανδρών.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν με 10μελή αποστολή και στην άκρη του πάγκου είχαν τον βοηθό προπονητή, Άγγελο Εμμανουηλίδη, καθώς οι πλειονότητα των αθλητών και ο προπονητής, Γιάννης Ζιάβας, έχουν υποχρεώσεις με τη «γαλανόλευκη». Αυτό δεν πτόησε στο ελάχιστο την ΑΕΚ, που με χαρακτηριστική άνεση πήρε τη νίκη και την πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή της ΑΕΚ είχε εξαιρετική φιλοξενία από τους ανθρώπους της Σάμου, αλλά και από το φίλαθλο κοινό. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ έδειξε τις διαθέσεις της από το πρώτο μέρος, καθώς προηγήθηκε από νωρίς με 5-0 με 3 γκολ του Δελλαπόρτα, 1 του Παπακώστα και 1 του Ντάτη. Ο Γούσης σημείωσε το 0-6, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-6, αλλά ο Μάνος διαμόρφωσε το 1-7 του πρώτου ημιχρόνου. Στο β’ μέρος, ο Ντάτης σκόραρε ακόμα 2 γκολ, σημειώνοντας χατ τρικ, ενώ οι Αρτινός και Γούσης «έγραψαν» το τελικό 11-2 υπέρ της ΑΕΚ.

Σάμος Futsal Club – AEK 2-11
Σκόρερς: Δελλαπόρτας (3), Ντάτης (3), Παπακώστας, Γούσης (2), Αρτινός, Μάνος.